Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

Selamlar,

İslam Çankaya'nın Yeterlilik Sınavına Hazırlık Kitabı var elimde. 2008 yılı baskısı. Ayrıca Hasan Türedi'nin "Denetim" kitabı var 2000 yılı baskısı. Bilmiyorum hala geçerli oluyor mu Denetim sınavı için.

İzmir'de olan ve bu kitapları isteyen birine elden teslim edebilirim. Ücretsiz olarak tabi.

İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.

bende çok az geçmiş sınavlara baktım. açıkçası gözüm korktu. klasik sınavdan. Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar şu anki komisyon üyelerinin kimler olduğunu öğrenmemiz şiddetle gerekli diyorum. Tam isim listesini bulabileceğimiz bir merci yok muki. Öğrenen varsa lütfen paylaşsın bizimle.

Temmuz sınavına gireceğim. Fakat çalışmaya çalışıyorum.... :) Bir türlü adapte olamadım.... Yazılı sınav malum, yıllardır yazılı sınav olmuyoruz... Test.. test.. Tek korkum çalışıp çalışıp unutmak... Umarım şu işide bir an önce sonuçlandırırız... Ve nihayete ereriz...

Herkese sevgiler, saygılar, hörmetler...

arkadaslar sınava hazıtrlıkta kurs dusunuyor musunuz ozel olarak
deha ve bilge tavsiye ediliyor

arkadaşım martta gireceksen ve fazla çalışma imkanın olmadıysa önümüzdeki hafta hızlandırılmış kurslar başlıyor bilgin olsun tugtos

Arkadaşlar merhaba smmm yeterlilik eğitimi veren kurumun birisi vergi mevzuatı ve uygulaması derinde anlatılan konuların ses kayıtlarını sayfalarında yayınlamışlar ben çok faydalandım linki sizlerle de paylaşmak istedim. http://www.aktifonline.net/k1.htm iyi dinlemeler.

iyi çalışmalar,stajımı 2010/1 döneminde başlattım, odanın kursuna gidip 3 ay kısalmasıyla 2012 aralık sınavına yetişeceğim. şuan ders çalışmıyourm sadece e-use cd lerini devam ettiryouurm. bu bitirme sınavı ne kadar zor, yada özellikle çalışmam gereken kaynaklar varmı?

Selamunaleyküm arkadaşlar. Mart 17-18 sınavına hazırlanıyorum. Son günlerimiz kaldı. Nasıl sorular çıkacak acaba, mesela maliyetten ne çıkar. Bi fikri olan varmıdır.

Arkadaşlar sınava kaç ay kala çalışmaya başlamak lazım sizce_?

1 yıl önceden başlamalısın. tabi bu benim görüşüm..

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,finansal muhasebeyi sınavda yetiştirmeye imkan yok,acaba yevmiye kayıtlarındaki açıklamaları yazmasak,kod isimlerininde çok kısaltarak yazsak,puanımız kırılırmı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

yeterlilik ders notu arıyorum arkadaşlar şimdiden tşk ler..

Serkan Özdemir ' Alıntı:
Selamlar,

İslam Çankaya'nın Yeterlilik Sınavına Hazırlık Kitabı var elimde. 2008 yılı baskısı. Ayrıca Hasan Türedi'nin "Denetim" kitabı var 2000 yılı baskısı. Bilmiyorum hala geçerli oluyor mu Denetim sınavı için.

İzmir'de olan ve bu kitapları isteyen birine elden teslim edebilirim. Ücretsiz olarak tabi.

İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.

Hala geçerli.

Selamlar,
Bende Deha yeni 7 kitap + 707 soru ve cevap kitabı fiyatı 120 TL isteyenler özelden mesaj atsınlar kargo yapabilirim.
Saygılar,

Finansal Muhasebe sınavında süre yeterli oluyor bence...
mutlaka yanına cetvel almalısın,yevmiye maddelerini güzelce çizerek cevaplarını yazmalısın
ben gelir tablosunu oluşturdum bilançoyu yetiştiremedim 75 aldım....yevmiye kayıtları bilanço ve gelir
tablosundan daha çok puan kazandırıyor.

ilk sınavı temmuz/2012 olan arkadaşlar başvuru ne zaman bilgisi olan varmı ?

elimde ders notlar var isteyen olursa paylaşabilirim.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav tarihleri : 14-15 Temmuz 2012

? İlk kez katılacaklar için son başvuru tarihi : 20 Nisan 2012 Cuma

? İkinci ve sonraki katılımcılar için son başvuru tarihi : 29 Haziran 2012 Cuma

http://www.alomaliye.com/2012/smmm_sinav_0804.htm