Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım bence bunun bir standardı yoktur. Önemli olan ne kadar verimli çalıştığındır. 4-5 ay önce çalışmaya başlayıp günde 1-2 saat çalışmaktansa şuan 2,5 ay vaktin var ve dolu dolu çalışırsan sana yetecektir. Özellikle son 1 ayını ve son haftaları çok iyi değerlendirmen gerekir. Kolay gelsinELİF2511 ' Alıntı:yeterlilik sınavına başarı için ne kadar süre önce başlanmalı
ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar hukuk arif kocaman ın son kitabında son değişiklikler varmı.. ayrıca kitabı eskişehirdeki kitapçılarda bulamadım internetten almak gerekiyor..
ELİF2511 ' Alıntı:yeterlilik sınavına başarı için ne kadar süre önce başlanmalı
the accountant ' Alıntı:ELİF2511 ' Alıntı:yeterlilik sınavına başarı için ne kadar süre önce başlanmalı
amaç 7/7 ise takriben 8 ay önceden başlayıp, düzenli/efektif bir şekilde günde 4-5 saat çalışmak lazım.
fatihs55 ' Alıntı:arkadaşlar ben sınava hiç çalışmadım son bir ay var şuan günde 3,5 saat çalışıcam 105 saat yapar konuların mantığını kavrayarak sınavı geçeceğimi düşünüyorum. Staja başlama sınavında sadece dört gün çalışmıştım ama yine de tek seferde geçtim. Arkadaşlar gözünüzde büyütmeyin o kadar da zor değil sadece ne yaptığınızı bilin. Panik yapmayın. Bol bol soru çözün başka yapacak bişey yok. Hepinize başarılar dilerim inşallah sınavdan sonra hepimiz sınavı başarmış olarak buraya döneriz ve yine yazarız. İyi çalışmalar...
asliyz ' Alıntı:Tesmer sitesinde 7 Ekim tarihli bir duyuru var. İlk defa sınava gireceklerin katılmadığı dersler için sınav hakları saklı kalacaktır diye bir ifade var . Okudunuz mu ?
asliyz ' Alıntı:Temel Hukuk için nereden çalışıyorsunuz ? Deha nın Soru-Cevap Temel Hukuk kitabı çıkmış. Nasıldır ilgisi olan var mı ? Ondan çalışmak yeterli olur mu ? Daha çalışacak bir sürü sözel ders var ayrıca ..
Minik ' Alıntı:Yanlış mı doğru mu bilmem ama odanın kursları çok yetersiz. Gidince zaten göreceksiniz. Mutlaka başka kaynaklardaki sorularıda çözmelisiniz.