Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

oky ' Alıntı:
2004-2005-2006-2007 yılı yeterlilik geçmiş yıl soruları elinde olna varsa e-mail atabilir mi? tesmerin sitesinde 2008 den başlıyor. şimdiden teşekkürler. [email protected]
[/quote
ismmo ait sitede 2004 den itibaren çıkmış sorular var indirebilirsiniz ordan

arkadaslar bana ıyı bır malıyet hocası lazım,istanbul anadolu yakasında oturuyorum,hangı kursun hangı hocasına gıtsem,tavsıye edecegınız bır hoca varmı?

fıstık ' Alıntı:
arkadaslar bana ıyı bır malıyet hocası lazım,istanbul anadolu yakasında oturuyorum,hangı kursun hangı hocasına gıtsem,tavsıye edecegınız bır hoca varmı?
Kamil ÖZYANIZ ve Murat dershanesini bir bakın isterseniz.

Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum.Yeterlilik için biraz erken olduğunun farkındayım ama aklıma takıldı.Bilen biri varsa cevap verebilirse çok sevinirim.

2010 Ocak ayında 3 yıllık staj sürem başladı.Şimdi ben hangi tarihteki yeterlilik sınavlarına gireceğim? Aralık dönemi mi yoksa Mart dönemi mi?

Eğer odanın kursuna giderek 3 aylık kısaltmadan yararlanırsanız aralık kursa gitmezde stajınızı kıslatmassanız mart dönemi olarak yanılmıyorsam sınavlara katılacaksınız. Şimdiden başarılar....

sserpil ' Alıntı:
Selam arkadaşlar.4-5 Aralık 2010 sınavlarına hazırlanıyorum.
İslam Çankaya'nın mali müşavirlik tamamlama kitabını ,
Ömer Duman'ın Denetim kitabını aldım. Birde internetten önceki yıllardaki çıkmış soru ve cevaplarını
çıkarttım. Bir hafta oldu çalışmaya başlayalı.günde 2 saat çalışıyorum.
Bu ilk girişim olcak .geçmeyi hedeflediğim 4 ders var
finansal muh.
maliyet
mali tablolar analizi,
muhasebe denetimi,
yetiştirebilirsemde meslek hukukuna çalışmayı planlıyorum.
önümüzde 3.5 ay var . bu süre bana yeterli olurmu sizce.
Finansal muhasebe cepte sayılır. iyi kötü geçer not alırım diye düşünüyorum.
diğer dersleride geçebilmeyi umuyorum.

Allah hepimize kolaylık versin.

Bende senin gibi düşünüyordum finansal muhasebe cepte sayılır hatta ortalama bile yükseltir diye ama olmadı tek ders finansal muhasebe kaldı zaten bu formda martta sınava giripte finansal muhaseben ağzı yananlarla dolu... :o

Benim 2 hakkım kaldı ve tek dersten girdiğim vergiden temmuz sınavından 40 aldım. İtirazdan bir şey çıkacağını sanmıyorum, Aralık sınavı için Murat ve Deha haricinde not ve kitap önerecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Teşekkürler.

[email protected]

tüm arkadaşlara Allah yardım etsin. Sonumuz hayırlı olur inşallah. üç yıla tabi tuttulduk. bari bitirme sınavlarını adam akıllı yapsalarda geçsek bi şekilde

Arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum.geriye 6 dersim kaldı.(tek finasalı muh verdim)Sadece 1 sınava dönemi girdim.mart ve temmuz sınavlarında girmedim, evlilik vs. sebeplerden.şimdi geriye 4 dönemim kaldı 6 ders için ve şurada 1 ay kaldı ben yine kapak açmadım.1 Ay gibi bir sürede kaç derse hazırlanabilirim sıkı bir çalışmayla.iyice panik yaptım , bana yol gösterirseniz desteğinizi bekliyorum.Teşk..

Harby ' Alıntı:
Ogün Bey başka bir başlıkta sınav soru ve cevaplarını vermişsiniz. Acaba cevapları hangi kaynaklardan elde ettiniz. Ben İslam Çankaya'nın Tamamlama Sınavları kitabından çalışıyorum ve özellikle anlatım tekniği bana çok karmaşık geliyor.

AOF mezunuyum ve 4 yıldır test usulu sınavlara hazırlandığım için yazılı sınava hazırlanmak bana çok zor geliyor. 1 haftadır Denetim'e çalışıyorum aklımda hiçbirşey yok! :) Off diyorum offff...
arkadaşım size tavsiyem islam çankaya yı çalışmamanız olur. bende ondan yeterliliğe hazırlandım ama pek faydasını görmedim.ek kaynaklarla telafi ettim.ben bu siteye yeni üye oldum zaten son üç sınavda 6 ders verdim .tek finansal kaldı.inanın diğer derslere bir kitap alıp çalışmadım.notlar temin ettim arkadaşlardan fotokopi idi kazanınca attım:)çok yıpranmıştı çünkü...ama finansaldan yusuf sürmeni alın kesinlikle.orhan sevilengül de iyi bi kaynaktır. başarılar...

stajyerMehmet ' Alıntı:
Staj sınavına İslam Çankaya nın kitabıyla hazırlandım ve kazandım. Yalnız yeterlilik sınavı öncesi sizce kaynak kitapla mı çalışılmalı yoksa odanın açtığı yeterlilik kursuna mı devam etmeli yada her ikisinide birliktemi yürütmeliyiz? bu konuda fikriniz nedir arkadaşlar?

Bide anlamadığım vergi hukuku cdsinde hala 2004 yılı eski türk lirası örnekleri mevcut, basit usül kalkacak onlar gösteriliyor vs. anlamadım gitti bu gelen cdlerdeki konuları...
slm arkadaşım.size kesinlikle kursu tavsiye ederim.imkanınız varsa.çünkü güncel derslere hakim olursunuz.islam çankaya yeterlilik bende de vardı.çok karmaşıktır,yanlışları da çok...başarılar

2010 yılınınyeterlilik sınavlarında 7/7 yapmış arkadaşların hangi kaynaktan çalıştıklarını merak ediyorum.tavsiyelerini bizimle paylaşırlarsa sevınıım.tüm dersler için hangi kaynakları tavsiye edersiniz?teşekkür ederim.kursa gitme imkanım yok

flower29 ' Alıntı:
2010 yılınınyeterlilik sınavlarında 7/7 yapmış arkadaşların hangi kaynaktan çalıştıklarını merak ediyorum.tavsiyelerini bizimle paylaşırlarsa sevınıım.tüm dersler için hangi kaynakları tavsiye edersiniz?teşekkür ederim.kursa gitme imkanım yok

Kesinlikler 7/7 yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz.

Ayrıca arkadaşlar ellerindeki notları ve soruları bi yere yükleyip link verirlerse hem kendileri rahat ederler hem biz arkadaşları rahatsız etmeyiz rahat ederiz :)

sanırım kimsede yeterlilik notları yok. çünkü kimse önemseyipte tek kelime bile yazmamış

flower29 ' Alıntı:
sanırım kimsede yeterlilik notları yok. çünkü kimse önemseyipte tek kelime bile yazmamış

bende yeterlilik notları var gönderiyim. ama sınava girmedim hala stajyerim. çok yakın arkadaşlarım girdi onların notları.

bana 2010 da yeterliliğe girmiş olup yeterliliği veren arkadaşların notları lazım.çünkü ben 2012 temmuzda gırcem yeterlliğe. oky sendekı notlar yenı mı? eskımı ?yada şimdikı komısyon hocalarından geçebilirmiyiz senın notlarına çalışsak? teşekkür ederim mailim: flower29mynet.com@

flower29 ' Alıntı:
bana 2010 da yeterliliğe girmiş olup yeterliliği veren arkadaşların notları lazım.çünkü ben 2012 temmuzda gırcem yeterlliğe. oky sendekı notlar yenı mı? eskımı ?yada şimdikı komısyon hocalarından geçebilirmiyiz senın notlarına çalışsak? teşekkür ederim mailim: flower29mynet.com@

2012 temmuzda ilk kez girecekseniz şimdiden not toplamanız çok anlamsız çünkü o tarihte yusuf sürmen diye bişi olmicak mesela komisyon değişecek vs. acele etmeyin 2012 ocak-şubat gibi başlayın not toplamaya derim