nurbanu05 ' Alıntı:4+1 sınav hakkı var deniyor , ilk sınbav mecburi diğer 4 tanesi tercihli diye mi acaba ?
ve 4+1 keisn mi
hedef1 ' Alıntı:Er_Eray ' Alıntı:Arkadaşlar özellikle vergi mevzuatı ile ilgili kitap öneriniz varmı Deha yayonları nasıl?
dehanın vergi kitabı güzel değil kanunu copy paste yapmışlar ona 40 lira vereceğine minik cep kanunu kitabı al daha iyi ,
haa kimin vergi kitabını alayım diye sorarsan bende almadım daha ama eray mercanın kitabı iyi diyorlar.
kitap yerine not bulmanızı tavsiye ederim. Çoğu kitaplar kanunu olduğu gibi kopyaladığından ha kanun okumuşsun ha ders kitabı fark etmiyor.Size nacizane tavsiyem ki bunu bir kez daha yazmıştım ymm murat yıldız girin siteye açın sınava yönelik vergi özetini topu topu 120 sayfa A4 iri yazılı dökün yazıcından çalışın çıkmış soruları da çözün yeter öyle abartıldığı kadar değil 300-500 sayfa okuyup ezsberleyeceğinize özete çalışın derim ben
dilek03 ' Alıntı:arkadaşlar ben smmm oldum elimde kitaplar mevcut almak isteyenler özelden mesaj atsın ayrıca kitaplarımı verdiğim kişiye vergiden çıkarmış olduğum özetide göndereceğim.sadece özetten çalışılsa bile yeter vergiokadar güveniyorum yani çıkardığım özete herkese başarılar
sametozkurt ' Alıntı:herkese selam bir bilgi rica ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim...
1 ocak 2010 tarihi itibariyle stajım başlamış, 31 aralık 2012 de de bitecektir. Stajımın son 3 ayında istanbul s.m.m.m odasının düzenleyeceği "yeterlilik sınavı" kursuna katılmam halinde "aralık 2012 başında" yapılacak olan stajer yeterlilik sınavına girebilir miyim?
saygılar...