fonradar

Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

  • Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar öncelikle merhabalar bende 2.kez yeterlilik sınavına gireceğim.
ama inanın sizin düşündüğünüz gibi sonuçlar gelmiyor burda sınav kağıdınızı okuyan kişinin insiyatifi çok önemli gerçekten ben meslek hukuku ve vergi hukukundan kesin geçtim diyerek sınavdan çıktım ve sonuç hüsran...

başka bir arkadaşımla yaptıklarımızı değerlendirdik ve benim cevaplarım ona göre tam ve düzgün arkadaşım geçti ama ben kaldım.

İtiraz ettim ama itiraz ettikten sonra öğrendim ki itirazlarda kağıdımız tekrar okunup değerlendirilmiyor sadece verilen puanlar toplanıyor yani gelen sonuç aynı oldu...

not eksiği olan arkadaşlarla not paylaşabilirim.

herkese başarılar diliyorum...
 
Merhaba,

Vergi ve Muhasebe Grubu dersleri için İstanbul'da özel yada grup dersleri yaparak yardımcı oluyorum.

kısaca özgeçmişim:

şuan mali müşavirim. ancak kıdem yılım dolmadığı için yeminli mali müşavirlik belgemi henüz almadım. eski mesleğim vergi müfettişliği.

iletişim için e-posta gönderebilirsiniz.
 
arkadaşlar selam 2019/2 dönemi için maliyet muhasebesi sınavında nerden soru gelebilir? haber alan veya bilgi verebilecek olan var mı?
bir de elinde maliyet muhasebesinden not olan varsa gönderirse sevinirim [email protected]
tşkler.
 
Facebook ta staj başlatma ve yeterlilik gruplarında çok güzel notlar var oradan bakmanız çok iyi olur.
 
smmm yeterlilik ve başlatma sınavına hazırlananlar,fuat hoca,smmm yeterlilik aramaya böyle yazarsanız ve dosyalar bölümüne bakarsanız ummadığınız kadar not var çok faydasını gördüm bende sınavı kazandım smmm oldum.
 
  • Beğen
Etkileşimler: C.A.
arkadaşlar yeterlilik sınavını kazanmak için gereken süre nedir sizce tahmini? herhangi bir işte çalışmadan sadece bu sınava kanalize olunursa ne kadar süre yeterli olur?
 
Üst