Yeterlilik Vergi Hukuku Sınavı

Üyelik
24 Nis 2007
Mesajlar
90
Konum
denizli
arkadaşlar aralıkta yeterlilik sınavına gireceğim. vergi mevzuatı sınavında 1 soru malum uygulama sorusu olarak geliyo. ben temmuz sınavına girmiştim ve sınava çalıştım uygulama sorusunda matrah arttırımı ile ilgili bi soru geldi ama benim çalıştığım bölümlerde yoktu. sözün özü benim gibi aralıkta yeterlilik sınavına girecek arkadaşlara kaynak olması için bu tür örnek uygulamalar olan arkadaşlar elllerindeki uygulamaları paylaşırlarsa çok sevinirim. Hatta internet adresi varsa onuda paylaşabilirler. Yapacak olduğunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Bazı kuslar var Deha mesela bu konuda iyidir. Vergi de bol bol vergi hukuku cep kitabını okumanı ve dersanelerin sitelerinden soruları incelemenizi tavsiye edebilirim size. Ben de o şekilde kazanmıştım.
 
Sayın yetkin20, şunu söylemek isterim ben Deha'ya gittim uygulama sorusu olarak aklına gelemeyecek örnekler çözdük en az 250-300 tane örnek değişik tarzlarda fakat yinede ters köşe yaptılar. Onun için Vergide ne kadar çalışırsan çalış hangi kaynak olursa olsun en iyi kaynak Vergi Kanunlarıdır. Ve bu kanunları yorumlamaktır. Çünkü kanunu metin olarak anlarsın soru çıkar ise yapacak duruma gelirsin fakat o konu ile iglili uygulama sorusu gelirse bocalama ihtimalin var. Ve çok geniş bir yelpaze bol şans ve iyi çalışmalar.
 
Arkadaşlar Ozan Bingöl hocamızın 28 ekimde İzmir'de yeterlilik vergi mevzuatı sınavına yönelik semineri varmış, mali müşavirler derneği diye bir dernek düzenliyormuş...Katılmak isteyenlere duyurulur bende faceden öğrendim paylaşayım dedim...Mutlaka faydası olur diye düşünüyorum...Hayırlı günler herkese...
 
Üst