Yeterlilik vergi notu isteyenlere gönderebilirim

Ynt: Yeterlilik vergi notu isteyenlere gönderebilirim

merhaba öncelikle notları paylaşmandan dolayı herkez adına teşekküretmek isterim ben aralıkta ilk sınava girdim gerçi vergiyi hiç çalışmamıştım direk marta bırakmıştım iyiki çalışmamışım o sorularla yıkıldım şimdi önüme çıkan her kaynaktan çalışıyorum sende notlarını gönderirsen oda bir ışık tutacaktır diye düşünüyor şimdiden teşekkürediyorum mail : [email protected]

ARKADAŞLAR SMMM YETERLİLİK İLE İLGİLİ Bİ ŞEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM?BİR KİTAP BULDUM SON VERGİ SINAVINDAKİ SORULAR O KİTAPTADA VARDI?ÖZELLİKLE BENİM GİBİ TEK DERSİ VERGİ MEVZUATI KALANLARA DUYURULUR?BEN ÇOK MEMNUN KALDIM ÖZELLİKLEDE UYGULAMA SORULARI NEREDEYSE BİREBİR GİBİ?KİTABIN ADI ?? VERGİ MEVZUATI VE UYGULAMALARI ?? YAZARIDA '' OZAN BİNGÖL''DİYE GEÇİYOR?BİLGİLERİNİZE?UMARIM HERKESE FAYDALI OLUR?kullanan arkadaşlar mutlaka fikir beyan edeceklerdir...

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

nazlı hanım ozan bingöl kitabı sadece sınav soru cevaplarımı mevcut yoksa konu anlatımıda var mı ?

evet konu anlatımı ( gelir vergisi, kurumlar vergisi, kdv, ötv, vergi usul, amme alacakları, motorlu taşıtlar, emlak, veraset intikal vergi kanunlarının özet haliyle gayet net anlatılmış) var, soru-cevap var, uygulama soruları var, çıkmış soruların benzerleri çözümlü olarak var ve pratik bilgiler var....iyi günler...başarılar kolay gelsin....