Yevmiye Defteri Çekimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smmmelek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sayın nane siz şanslıymışsınız biz sene2001 de inceleme sonucu arka tasdiksiz taraf diye asg ücr 12kat ceza yedik.haksızlık ve anlamsız bir durum

sayfadaki mührün olmasımı önemli ne tarafında olduğumu ? tek tarafına kayıt yapıldıktan sonra sorun olmaması gerekir. aynı mantıkla düşünürsek notere fatura/gider pusulası tasdik ettirdiğinizde mührü sf arkasına basıyor. şimdi illa mührün olduğu tarah kullanılacaksa ft matbu baskılı tarafına yazıldı mühür arkada diye yasal değilmi :?:

nane' Alıntı:
sayfadaki mührün olmasımı önemli ne tarafında olduğumu ? tek tarafına kayıt yapıldıktan sonra sorun olmaması gerekir. aynı mantıkla düşünürsek notere fatura/gider pusulası tasdik ettirdiğinizde mührü sf arkasına basıyor. şimdi illa mührün olduğu tarah kullanılacaksa ft matbu baskılı tarafına yazıldı mühür arkada diye yasal değilmi :?:

Söylediğinizde haklısınız ama,yazılı metinler karşısında bazen mantık anlamsız kalıyor,ve mağdur oluyorsunuz...Sonuçta bu konuyla ilgili inceleme esnasında başı ağrımış bir sürü insan var okuduk forumda...

Kolay gelsin.

Arkadaşlar Sayın Nane arkadaşımın dediği gibi sadece tek yüze defter çekiyorsanız sorun olmaz, defter sayfası bitip tekrar arka yüze yazdırdığınızda durum farklılaşıyor bence.

Ynt: Yevmiye Defteri Çekimi

Ben geçmiş yıllara ait defter dökümlerini yeni alıyorum. Ama büyük bir hata yaparak 2006 defterine 2005 yılı yevmiye kayıtlarını döktüm. NE YAPMAM GEREKİYO .ACİL CEVAP BEKLİYORUM