Yıllık İşletme Cetveli Hk.

karakaya_

Katkı Sunan Üye
merhaba 8 adet yıllık işletme cetveli vermem gerekiyor bunları internet ortamında verme zorunluluğu var mı zaten internetten veremiyorum
adresi bile kaydedemedim çok ağır posta yoluyla taahütlü gönderebilirimiyiz
teşekkürler

Sanayi Müdürlüğü matbu olarak kabul etmiyor. İnternet ortamında istiyor. 30 Nisana kadar vermeye çalışınız. Posta ile göndermeyi son çare olarak düşününüz. Tabi posta ile gönderilirse cezalı olup olmama durumu tartışılır.

merhaba 8 adet yıllık işletme cetveli vermem gerekiyor bunları internet ortamında verme zorunluluğu var mı zaten internetten veremiyorum
adresi bile kaydedemedim çok ağır posta yoluyla taahütlü gönderebilirimiyiz
teşekkürler

Elektronik ortamda vermeniz gerekiyor. Google chrome kullanın hızlı çalışıyor. Her yazdığınız bilgiden sonra kaydetle ilerleyin. Sistem tıkanırsa sayfayı kapatıp tekrar şifre ile giriş yapın. Ben dün bu şekilde 1 firmayı makine parkuru çok olmasına rağmen 1 saat içinde vermeyi başarabildim.

adreste herşeyi yazıp kaydettim tekrar bakıyorum il ve belediye yazıyor mahalle seçemiyorum bile bu neden olabilir

Yıllık işletme cetvelini verdim fakat mail adresinde bir harfin yanlış olduğunu onayladıktan sonra farketttim sanırım onay maili gelecek onay mailini almadığım takdirde vermemiş mi kabul edileceğim.