yillik ucretli izin hakki hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Re: Yıllık Ücretli İzin

Kemal' Alıntı:
Merhabalar,
Yıllık ücretli izin uygulamasında konunun, kanun ve yönetmelikte açıklanmasına rağmen bazı arkadaşların y.izin sürelerinde değişik uygulama yaptığını bu forum sayesinde öğrenmiş bulunmaktayız.

Yazdığım forumda tartışmamıza değişik fikirlerle katılmaktı bu şekilde yazmam bu şekilde uyguluyorum anlamına gelmemektedir.

Bilgi alış verişimiz çok güzel, arkadaşların hepsine teşekkür.

Re: Yıllık Ücretli İzin

Dinçer KUM' Alıntı:
Yazdığım forumda tartışmamıza değişik fikirlerle katılmaktı bu şekilde yazmam bu şekilde uyguluyorum anlamına gelmemektedir.

Bilgi alış verişimiz çok güzel, arkadaşların hepsine teşekkür.

Sayın Kum

öncelikle bir yerde fikir teatisi,düşünce fırtınası varsa ,beyin jimnastiği oluyorsa bundan tat almak ve faydalanmak gerekir. ama yeni yeni perspektifler açmak kayd-ı şartıyla.

biz yeni nesil belki öğrenme noktasında belki pek çok imkana sahibiz. ama bir insan yüzme üzerine yüz cilt kitap okusa ve biz onu kolundan tutup denize atsak o okuduğu yüz cilt kitap ona fayda verir mi. :!:

bu noktada değerli tecrübeleriniz ve objektif değerlendirmeleriniz bizlere yön gösterecektir. hatta almasını bilen subjektif yorumlarınızdan da faydalanabilir.

şimdi bu noktada son bir soru;bu olay sizin patronluğunuzda vaki olsa hangi uygulamayı seçerdiniz :D

saygıyla..

Sayın heerdem
"İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz." sözünden yola çıkarak kimsenin hakkının bende kalmasını istemem.
Bu yeterlidir sanıyorum.