fonradar

YMM ile Çalışma

fugenc

Tanınmış Üye
Üyelik
6 Tem 2005
Mesajlar
1,007
Konum
bursa
çok tereddütlü olduğum bir konu var.. ingilizce bildiğim ve yabancı firmalara raporlama hizmeti de verdiğim için, türkiyede kurlu bir denetim firması benimle ortak çalışmak istediğini söyledi. bir nevi onların outsourcingini dışarıdan yapmak.. müşteri onlara geliiyor, bana yönlendiriyorlar, sözleşmeyi ve işi ben yapıyorum, onlar da buradan bir komisyon alacaklar şeklinde..
tereddütüm, birincisi bunda problem çıkar mı, bizim kuarallarımıza uygun mu? onlar aslında web sitelerinde falan da adımı yazmayı, bana bir kartvizit basmayı istyorlra ama tereddütlü kaldım. her ay bana tabii ki komisyon değil ama danışmanlık faturası kesecekler sanırımi,ben bir denetim danışmanlık firmasıdan böyle bir hizmet alıp gider gösterebilirmiyim..
 
Ynt: YMM ile Çalışma

sn fugenc,

bununla ilgili bilgiyi ymm odasına danışmanızda bi sorun yoktur diye düşünüyorum.hatta size uygun gelirse maliye postasına da yazabilirsiniz.bir defasında yatırım teşvikle ilgili farklı sorumuza cevap ordan bulmuştuk.

iyi çalışmalar.
 
Ynt: YMM ile Çalışma

benzer teklif bana da geldi ama kriz nedeniyle askıda...bence bu dönemde tereddüt edeceğiniz birşey yok yasal mavzuata uygun hareket edildikçe sıkıntı olmaz.
 
Üst