uyumsoft

Yusuf Sürmen vaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yusuf Sürmen vaka

bu dersi verdim ama yine de helal olsun SSERKAN...

SSERKAN ' Alıntı:
Elinde notu olan, kendini ayrıcalıklı ve özel sayan arkadaşlarım kusura bakmasın.

Notların bir kısmı aşağıda.

(Orjinalde sayfalar arkalı önlü olduğu için,taratırken sayfalar bir ters bir düz şeklinde çıktı.)

http://www.dosya.tc/file/hqT3Wc/finansal1.pdf.html
Bu notlar bazı arkadaşların 30 lira karşılığında verdiği notlarmı?

erkan212 ' Alıntı:
SSERKAN ' Alıntı:
Elinde notu olan, kendini ayrıcalıklı ve özel sayan arkadaşlarım kusura bakmasın.

(Orjinalde sayfalar arkalı önlü olduğu için,taratırken sayfalar bir ters bir düz şeklinde çıktı.)

Arkadaşım notları getiren arkadaş emek verdi, bir çıkar gözetmeden, bu şekilde konuşma lütfen.Bahsettiğin şekilde veren varsa bilmiyorum.
Bu notlar o notlar, fakat eklediğim kısmı ancak notların 5/1'i, önlü arkalı olduğu için 2 katı sayfa olarak çıkıyor

SSERKAN ' Alıntı:
erkan212 ' Alıntı:
SSERKAN ' Alıntı:

Arkadaşım notları getiren arkadaş emek verdi, bir çıkar gözetmeden, bu şekilde konuşma lütfen.Bahsettiğin şekilde veren varsa bilmiyorum.
Bu notlar o notlar, fakat eklediğim kısmı ancak notların 5/1'i, önlü arkalı olduğu için 2 katı sayfa olarak çıkıyor
Tamam kardeş neden kızıyorsun.Sadece sordum farklı mı aynı diye. Emeğine sonsuz teşekkürler.Paylaşım dediğin böyle
olur.Umarım işimize yararda bol bol dua alırsın.

ya indiremedim arakadaşlar dosya yok diyor Elinde notları olanlar varsa çok seviniriz yardımcı olurlarsa vaka adamın vakalarından hep beraber kurtuluruz

paylaşma isteğin için çok teşekkür ederiz arkadaşım. ama dosya yok.. :'(

Dosyayı gönderin göndermesinede o dosya 51 sayfa, orjinal belge 320 sayfa civarı birşey. Dosyayı siteye koyan arkadaşın da dediği gibi buradaki orjinalin 5 te 1 i kadar bilginiz olsun.
Tabiiki yanlış anlaşılma olmasın beni başkalarıylada karıştırmayın, ben özelden not isteyen arkadaşlara elimden gelen yardımı yapıyorum, burada da sadece bilgimi paylaşıyorum.

stonhand ' Alıntı:
Dosyayı gönderin göndermesinede o dosya 51 sayfa, orjinal belge 320 sayfa civarı birşey. Dosyayı siteye koyan arkadaşın da dediği gibi buradaki orjinalin 5 te 1 i kadar bilginiz olsun.
Tabiiki yanlış anlaşılma olmasın beni başkalarıylada karıştırmayın, ben özelden not isteyen arkadaşlara elimden gelen yardımı yapıyorum, burada da sadece bilgimi paylaşıyorum.

stonhand dosyayı paylaşan arkadaş söylemiş notların belli bir kısmını içerdiğini.
Notların tamamına erişemesekte elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum buradakilere.
Seninde not konusunda yol gösterdiğini biliyorum tekrar tşk ederim sana
ama sonuçsuz kaldı cevap gelemdi bana şimdiye kadar .

Hep beraber aşacağız inş kronik hale gelen f.muhasebe konusunu

serkan arkadaşım teşekkür ederim bende.. bende dosya açıldı arkadaşlar.bir daha deneyin isterseniz. bu arada notların üstünde kırtasiye adı yazıyo oradan aslında notları bizde alabiliriz arkadaşlar..

arkadaşlar bende muhasebe mağdurlarından biriyim. tek dersim kaldı oda muhasebe.arkadaşlar sorunun hocanın uslübünden kaynaklandığını ve hocanın egolarının tatmin olmadığından sorun yaşadığımızı düşünüyorum.soru kağıdında bile hesap numaraları yazılmasa kayıt geçersiz dir diyor.var mı böyle mantık.Lütfen tepkisiz kalmayın.mail atın dilekçe verin.sesizimi duyuralım.ne kadar çok şikayet olursa o kadar sesimiz yankı bulur.

Yusuf Sürmen'in sitesine kağıtların adil okunmadığını düşündüğümü ve daha dikkat edilmesi gerektiği yönünde bir mail attım.Geçmeyi düşünürken sadece 20 puan aldığımı belirttim.Yazdıklarımda eleştiri dışı tebiye sınırlarını zorlayan hiç bir şey yoktu.Bana gelen cevabı aynen kopyalıyorum.Bizi nasıl insanlar değerlendiriyor bir bakın.

Kimden: [email protected]
Gönderme tarihi: 26 Eylül 2010 Pazar 19:15:17
Kime:

Terbiyesizliğinizin lüzumu yok.Notunuza itiraz edebilirsiniz.Sizin zekanızda bir problem var.

Kusura bakmayın serkan hocam ama bu adamların tutumlarını yenimi anladınız.

Aynı vatandaş abdulkadirmidir nedir stajerlere biz bu sınavı 1 saatte yapıyoruz aslında 3 saat çok uzun bunu 1 saate çekmek istiyoruz, biz bu soruları 1. sınıflara soruyoruz , beceremiyorsanız dosyanızı odanıza iade edin , herkes smmm olmak zorunda değil başka mesleklerde var vb. cevapları atmadımı.