uyumsoft

Yusuf Sürmen vaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SSERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yusuf Sürmen vaka

[email protected]
[email protected]

mail adreslerimı yazdım arkadaşlar yukarıya. not gönderebilecekler olursa gönderebilirse çok sevinirim.

herkes bişey söylüyor kafam allak bullak oldu nereden çalışmam gerektiği konusunda.

yusuf sürmenin kitaplarını mı alsam ne yapsam bilmiyorum.

canay ' Alıntı:
merhaba, yusuf sürmen'in derslerine ait notlar sınav yapılmadan önce getirtilmişti. Ben geçeceğimi düşünüyordum ama ne olur ne olmaz diye ben de katılmıştım. Sonuç itibariyle sınavdan geçmişim. Darısı bu sınava gireceklerin başına diyorum. Elimdeki notları isteyene kargo yapabilirim.

merhaba canay ,
Bana elindeki Yusf Sürmen notlarını gönderebilirmisin.
Finansal muhasebeden 3.hakkım olucak bu dersten geçmem gerekiyor.
Mail Adresim [email protected]

Sn canay o mesajını #36 : Ekim 09, 2010, 04:10:09 ÖS »
09,10,2010 da yazmış üstünden temiz 2 ay geçmiş bu saate kadar o arkadaşda notmu kalır, birde kendisi kargo yapıcam demiş yani belgeleri taratmamış neyin mailini istiyorsunuz

Aras kardeşimiz en son Ekim 06, 2010, 11:39:38 ÖS tarihinde aktif olmuş siteye girmiş oda 2 aydır siteye girmemiş bile ondanda not beklemeniz zor.

Benim içinse finansal için bir kaç mesaj geldi yardımcı olabildiklerime oldum ancak bazı arkadaşlar mesaj atmışlar bir tanesinin örneği mesaj aynen şöyle '' finansal notları lazım aciiiiiiiiiiiiiillllllllll '' iyi niyetliyiz herkese yardım etmeye çalışıyoruz ama hadi gel buna yardım et.

Finansal notlarını isteyenler için bu siteyi bir araştırın kocaman bir başlık açtık yusuf sürmen kitabına göre notlar dedik 62 sayfa not yazdık bir araştırın orda birşey bulamadıysanızda bana özelden mesaj atın arkadaş bulamadım yardımcı olurmusunuz deyin yardımcı olayım ancak lütfen maaşlı elemanızmışım gibi finansal notları aciillllllllllll demeyin sinirlerim depreşiyor.

stonhand ' Alıntı:
Sn canay o mesajını #36 : Ekim 09, 2010, 04:10:09 ÖS »
09,10,2010 da yazmış üstünden temiz 2 ay geçmiş bu saate kadar o arkadaşda notmu kalır, birde kendisi kargo yapıcam demiş yani belgeleri taratmamış neyin mailini istiyorsunuz

Aras kardeşimiz en son Ekim 06, 2010, 11:39:38 ÖS tarihinde aktif olmuş siteye girmiş oda 2 aydır siteye girmemiş bile ondanda not beklemeniz zor.

Benim içinse finansal için bir kaç mesaj geldi yardımcı olabildiklerime oldum ancak bazı arkadaşlar mesaj atmışlar bir tanesinin örneği mesaj aynen şöyle '' finansal notları lazım aciiiiiiiiiiiiiillllllllll '' iyi niyetliyiz herkese yardım etmeye çalışıyoruz ama hadi gel buna yardım et.

Finansal notlarını isteyenler için bu siteyi bir araştırın kocaman bir başlık açtık yusuf sürmen kitabına göre notlar dedik 62 sayfa not yazdık bir araştırın orda birşey bulamadıysanızda bana özelden mesaj atın arkadaş bulamadım yardımcı olurmusunuz deyin yardımcı olayım ancak lütfen maaşlı elemanızmışım gibi finansal notları aciillllllllllll demeyin sinirlerim depreşiyor.

finansal notları acillllllll mi?
ya arkadaşlar bişey istemeninde bi adabı var ya bide hiç tanımadığınız kimselerden istiyorsanız ayıp etmiş kimse..

ama arkadaşım kusura bakma çok güldüm hem gelen mesaja hem verdiğin cevaba:)