Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
K
K.Ozan
,
Kdv Tevkifat Sınırının Altındaki Faturaya Tevkifat Uygulanır mı ?
başlıklı konuya cevap yazdı.
Tevkifattan doğan iade alıyorsanız vergi dairesi sınırın altında kesilmiş faturaları listeden çıkartıyor, normal satış olarak kdv...
7 Mar 2025
Tahsin Kurt
,
Yeni Vergi Mevzuatı Çözemediklerim?
Merhaba 1- Bu konuyu en güzel, vergi mükellefiyetinizle ilgili ayrı bir ticari hesap açarak çözebilirsiniz.Şahsi kullandığınız bir...
7 Mar 2025
Tahsin Kurt
,
Merhaba Firmalar arasında bir anlaşmazlık veya kabul etmeme gibi bir durum yaşanmadıkça, sınırın altındaki faturalara da tevkifat...
7 Mar 2025
Tahsin Kurt
,
E-Arşiv Portalında Fatura İptali Onay Verilmiyor
Merhaba ben böyle bir durumda, konuyu izah eden bir dilekçe vermeyi,her zaman mükellef lehine atılacak bir adım olarak görürüm ve...
7 Mar 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Merhaba 1-Her havale/eft tutarına fatura kesilmez, eft yaparken bireysel ödeme veya diğer gibi kavramları seçebilirsiniz, eğer bir durum...
7 Mar 2025
L
lilac
,
Çalışana Fatura Kesmek?
bir de şimdi deneme amaçlı faturayı kesip iptal ettim yollamadan ama muhasebe fişi 679- Gelir Hesabı (B) 601.Yurtdışı hizmet...
7 Mar 2025
J
Jerichoo
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
Merhaba Abilerim 1-tvlerin ve muhasebeciminde söylediğine göre her türlü havale/eft fatura kesilmeli vergi mükellefiyse taraflar.Ben...
7 Mar 2025
J
Jerichoo
,
KDV
forumunda
Merhaba Abilerim ben kdv dahil 9900lira olan kdv tevkifat sınırının altındaki bi faturaya dalgınlıkla tevkifat uygulamışım aklım geçen...
7 Mar 2025
L
lilac
,
Çalışana Fatura Kesmek?
Merhabalar Ferhat Bey, @ferhat peki bu faturanın tarihi ne olmalıdır? ben bugün tarihli fatura kesersem ama ödeme hesaba ocak ayında...
7 Mar 2025
administrator
Birden Fazla İşyerinde Çalışma Durumunda Menkul Sermaye İradı Beyanı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sayin Selcuk77 Sorunuz hassas bir soru herhangi bir hataya meyil vermemek icin sirasiyla gidelim. Once sizin durumunuza gore aciklamayi...
7 Mar 2025
G
garabagera0
,
Stajyer Sorunları
forumunda
SMMM Staja Hazırlık Ve SMMM Yeterlilik Kitapları -Ücretsiz
Arkadaşlar selam, Elimde Deha'nın staja giriş hazırlık ve Yeterlilik hazırlık kitapları mevcut. Kitapların kapağı bile açılmamış...
7 Mar 2025
S
stajer611
,
KDV
forumunda
Stoklara da Olan Daire Ve Dükkanın Kendi Adına Satışı
Merhaba Şahis bir mükelelf firması olan müteahitin 3-4 yıldır satamadığı ve stoklarında olan bir daire ve dükkanı maliyet bedeline %10...
7 Mar 2025
S
stajer611
,
Fırın Ruhsatı olup Aynı Zamanda Oturma Yeri olan Fırın KDV oranı
Ferhat Bey. Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim. :) Şöyle olduğun da da %1 kdv oranı uygulayabiliriz miyiz. Ekmek için... Oturma...
7 Mar 2025
S
stajer611
Fırın Ruhsatı olup Aynı Zamanda Oturma Yeri olan Fırın KDV oranı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sayin Stajer611 KDV oranlarinin belirlenmesinde Ruhsat ve Faaliyet kounusu onemli buna deginecegim. Once sorunuzun yanitini yazayim...
7 Mar 2025
R
rozzer
Prop Firmadan Edinilen Gelir
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sayin rozzer Yukarida saydiginiz forex,kripto,opsiyon vs yapilan kazanclar su anda Hazine Mustesarligi ve SPK onay almis durumda...
7 Mar 2025
Neler yeni