Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
UZMAN
,
AirBNB Vergilendirme
başlıklı konuya cevap yazdı.
Merhaba KDV'de yanlış toplamışım Ödenecek KDV Hesabı Tahsil edilen KDV' den ödenen KDV lerin Düşülerek bulunur 73.770,49-2400-2250...
30 Mar 2025
UZMAN
,
AirBNB Vergilendirme
Merhaba, Öncelik Konaklama Vergisi KDV öncesi tutardan alınması gereken bir vergidir. Toplam Hasılat 450.000 olduğuna göre bu tutarın...
30 Mar 2025
UZMAN
,
159 Ve 340 Hesaplar Hangi Durumda Enf.Muhasebesi Uygulanmalıdır
Merhaba, Malın zilyetliği, yani sahipliği devredilmişse Enflasyon düzeltmesi yapılabilir. Aksi halde parasal kıymettir. Saygılarımla,
30 Mar 2025
UZMAN
,
Yeni Vergi Mevzuatı Çözemediklerim?
Merhaba, 1. Sorunuzun cevabı Elbette ki gerçek kişi hesabınızdan özel ödemelerinizi yapmanızda bir behis yoktur. Ancak yapılan işlemin...
30 Mar 2025
J
Jerichoo
,
Yeni Vergi Mevzuatı Çözemediklerim?
Hocam söylediklerinizden anladığım ticari ve bireysel hesapları ayrı açayım bankadan bireysel ve ticari para transferlerim için farklı...
30 Mar 2025
N
NPC2222
,
Diğer Vergi Kanunları
forumunda
AirBNB Vergilendirme
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. AirBNB ile kiralamak istediğimiz dairemiz var, ama önce kaba taslak bir...
30 Mar 2025
J
Jerichoo
,
Kdv Tevkifat Sınırının Altındaki Faturaya Tevkifat Uygulanır mı ?
Tesekkur ederim
30 Mar 2025
M
mkucuksahin
,
Yarı Mamul Satın Almak
Merhaba, 151 hesabı üretim hesabıdır. Üretim ile oluşur. Üretilen bir yarı mamül çeşitli sebeplerle (makina arızası, üretim sıkışıklığı...
30 Mar 2025
uzman_muhasebe
,
KDV
forumunda
İhraç Kayıtlı Satış İşlemi Muhasebe Kaydı
başlıklı bir konu başlattı.
Selamlar. işletme ihraç kayıtlı satış yapıyor. satış kaydı: 120. 50000 tl (b) 192. 10000 tl (b) 600. 50000 tl (a) 391. 10000 tl (a)...
29 Mar 2025
F
Fatih006
,
GEKSİS Hakkında
Merhaba Ustad karşı firmaya ulaşamadık ve muhtasar beyanname verilmedi karşı firma tarafından izlemem gereken yol nedir.
29 Mar 2025
M
m044010
Ticari Mal Olarak Alınan Makinanın Sonradan Demirbaş Olarak Kullanılması.
konusundaki
UZMAN mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, Müsaadenizle, Bu topa Bende Girmek İstiyorum; 153 Hesap "yüzelliüç" hesap değildir, tıpkı 253 hesabın "ikiyüzelliüç" olmadığı...
28 Mar 2025
H
hakancelik
,
Banka Promosyon Faturası Tevkifat
Banka tevkifatı sizin hesaba yollamış olamaz bir yanlışlık olmasın. Mete hocam, Yada ben yanlış anladım
28 Mar 2025
M
muratcelebi
,
Esnaf Odasının Kapasite Raporunu Yenilemesem Olur mu? (İhraç kayıtlı fatura için)
Tabi haklısınız, teyit etmek için son kez soruyorum hocam. Sadece ihraç kayıtlı fatura kesmek için bu işlemleri yapıyoruz, yine de esnaf...
28 Mar 2025
M
muratcelebi
Esnaf Odasının Kapasite Raporunu Yenilemesem Olur mu? (İhraç kayıtlı fatura için)
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sanayi Sicil ile esnaf odası farkli kurumlar
28 Mar 2025
ferhat
,
Sanayi Sicil ile esnaf odası farkli kurumlar
28 Mar 2025
Neler yeni