Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
UZMAN
,
Farklı Adreslerde Şirket Adına Kayıtlı Elektrik Ft.larının Kayıtlara Alınması Hk
başlıklı konuya cevap yazdı.
Merhaba, Bazen konular göründüğü kadar basit olmayabilir, bazı üretim işletmelerinde elektrik tüketimi; tıpkı nakliye araçlarındaki...
3 Nis 2025
UZMAN
,
Hisse Satışı Vergi
Sayın Simkeşyan, gerçekten konuyu anlamamışsınız, konu hisse senedine bağlanmamış A.Ş. ortaklığında pay devrinde çıkacak olan değer...
2 Nis 2025
M
malimüşavirr
,
Diğer Vergi Kanunları
forumunda
Tekstil Atölyesi Açılış
başlıklı bir konu başlattı.
Üstatlar kolay gelsin tekstil atölyesi açılışı yapılacak dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir
2 Nis 2025
K
ksimkesyan
,
Hisse Satışı Vergi
@UZMAN Konuya vergilendirme varmı ? yokmu? şeklinde bakmadım. Vergilendirme olmadığı yerde ise VUK hükümlerine bakılamaz. Önce vergi...
2 Nis 2025
UZMAN
,
159 Ve 340 Hesaplar Hangi Durumda Enf.Muhasebesi Uygulanmalıdır
Merhaba Enflasyon Düzeltmesi sonrası yazılcaktır. Saygılarımla,
2 Nis 2025
Y
yavuzakbal
,
Raporun Bayrama Denk Gelmesi
Merhaba, Raporlu olduğu günleri direkt raporlu göstereceksiniz. Raporlu günleri resmi tatil olarak saymayacaksınız.
2 Nis 2025
administrator
AirBNB Vergilendirme
konusundaki
UZMAN mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba KDV'de yanlış toplamışım Ödenecek KDV Hesabı Tahsil edilen KDV' den ödenen KDV lerin Düşülerek bulunur 73.770,49-2400-2250...
2 Nis 2025
S
SELMA YILDIZ GÖLER
,
159 Ve 340 Hesaplar Hangi Durumda Enf.Muhasebesi Uygulanmalıdır
Merhaba, Kurumlar Vergisi' nde Enflasyon sonrası cari dönem kaldırıldı. Bilançoyu doldururken 2023 yılı olarak cari döneme hangi...
2 Nis 2025
F
Fatih006
,
GEKSİS Hakkında
Teşekkürler üstad
2 Nis 2025
Ç
çömezzz
Hisse Satışı Vergi
konusundaki
UZMAN mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, V.U.K 3. Maddede der ki; Soru sahibi; Hisse senedine bağlanmamış A.Ş. ortaklık payının devrinde; Değer artış kazancını...
2 Nis 2025
D
dogruluk
Şirket Ortağına Ticket
konusundaki
UZMAN mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, Gelir Vergisi kanunu Md. 41 gereğince, gider olarak yazmanız mümkün değildir. Saygılarımla, Gider Kabul Edilmeyen Ödemeler...
1 Nis 2025
UZMAN
,
Hisse Satışı Vergi
Merhaba, V.U.K 3. Maddede der ki; Soru sahibi; Hisse senedine bağlanmamış A.Ş. ortaklık payının devrinde; Değer artış kazancını...
1 Nis 2025
UZMAN
,
Şirket Kartı Masrafları Hk.
Merhaba, Müsadenizle Bu Topa bende girmek isterim, Kredi kart slipleri ve hesap özeti Vergi mevzuatımızda tevsik edici evrak niteliği...
1 Nis 2025
UZMAN
,
İşyeri Açılmadan Önce Alınan Mallar
Merhaba, Müsadenizle Bu topa Girmek İsterim, Yazılanları okuyorum da esnaf muaflığı var mıdır, yok mudur, stopaj olacak mıdır...
1 Nis 2025
B
bahtiyar4242
,
Aynı Anda 4C Ve 4A Sigorta Girişi Yapılabilir mi?
Teşekkür ederim, ben e-sgk sistemi engeller mi diye endişeleniyorum aslında, çekilme talebim onaylamadığından yaptırımdan yana çekincem...
31 Mar 2025
Neler yeni