Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
S
smmm-ankara-
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
başlıklı konuya cevap yazdı.
30.06.2024'e kadarki enflasyon düzeltmesi sonucu 900bin, 01.07.2024-31.12.2024 arası enflasyon düzeltmesi için 420bin TL'lik enflasyon...
21 Nis 2025
A
analiz-sm
,
Tavsiyenize İhtiyacım Var.
bu işin 2 kulvarı vardır bürolar bu işin mutfağıdır şirketler servisin yapıldığı noktalardır mutfak her ne kadar zor olsada sabırla...
21 Nis 2025
Uğur Batur
,
195 ve 309 Hesapların Dönem Sonu İşlemleri
Üstatlarım; İlginize teşekkür ederim. 195 hesabın kurumlar mizanını çekerken ters bakiye vermemesini amaçlamıştım. "Kalsa da sorun yok"...
21 Nis 2025
H
hakancelik
konusundaki
Hoojdonk17 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Fatura dökümü, fatura, banka, makbuz, çek senet işliyorum. Raporlamasını alıp kdv beyannamesi ve ya defter beyan sistemine geçiriyorum...
21 Nis 2025
H
hakancelik
konusundaki
smmm-ankara- mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
3,5 ay için güzel bir ilerleme, SGK konularında da bilgi sahibi olmalısınız. En temel olarak Vergi ve SGK yükümlülükleri karşınıza...
21 Nis 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Aslında 2.dönem geçici de yaptığımız enflasyondan gelen 658 rakam sonuç hesapları ile kapatıldı, 900 bin civarı rakam, beyanname de kkeg...
20 Nis 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Cevabınız için teşekkür ederim. 30/06/2024 yılında gelir gider hesaplarını kapattım, 01/07/2024 yılında ters kayıtla enflasyon...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
İthalat Gözetim İle Alakalı İndirilecek Kdv.
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Türmobun yazısından;Öte yandan, 28.12.2023 tarih ve 32413 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 8000 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla ithalatta...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
AŞ Hisse Devri Gerçek Faydalanıcı İşlemi Gerekir mi? 2 Farklı Durum
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben böyle durumlarda hissesi değişen ortak için güncelleme yaparım. Açıklama kısmına " hissenin %15'lik kısmı ....... tarihli gazete ile...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
Kar Dağıtımı Muhasebe Kaydı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sayin MH KO Yukarida anlatiminiza gore bir KAR dagitimi gorunmuyor. Ayrica Zarar mahsubu yapilmadan da KAR dagitimi olmaz. Sizde...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
Kurumlar Vergisi Bilanço Dip Notları Hk
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sayin Lilac Donemsellik geregi sigorta policenizin tamamini degil vergilendirme donemine isabet eden tutarin poliçedeki teminat bedeli...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
,
195 ve 309 Hesapların Dönem Sonu İşlemleri
Benim anladığım; 1- Personel fazla harcama yapmış, fazla harcama rakamının ödenmesinde bir kaç günlük gecikme olduğu için dönemsel...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
Enf.Düzeltme Sonucu Oluşan 580 Nolu Hesap, 502 hesap İle Mahsup Yapılabilinir mi ?
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Tabiki 2023 yılından gelen 580 hesap varsa, (beyannameden mahsup edilsin veya edilmesin) yine taşıma katsayısı ile üzerinden ED...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
Enf.Düzeltme Sonucu Oluşan 580 Nolu Hesap, 502 hesap İle Mahsup Yapılabilinir mi ?
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kanun maddelerinden yapılan alıntılara,biraz yorum katmak ve bir soruyla veya örnekle konuyu genişletmek icap edebilir. Deniliyor ki...
20 Nis 2025
S
smmm-ankara-
,
3,5 ay için güzel bir ilerleme, SGK konularında da bilgi sahibi olmalısınız. En temel olarak Vergi ve SGK yükümlülükleri karşınıza...
20 Nis 2025
Neler yeni