Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
S
smmm-ankara-
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
başlıklı konuya cevap yazdı.
2.geçicide yaptığınız enlfasyon düzeltmesini KKEG yapmadan sonraki 6 aylık dönem için (31.07.2024-31.12.2024 arası için) enflasyon...
20 Nis 2025
ferhat
,
Kar Dağıtımı Muhasebe Kaydı
Üstat'ım biraz hak kaybı gibi değil mi? Evet. Hak kaybi. Onun icin firmalarin 100 yada 131 hesaplari bir dunya
20 Nis 2025
ferhat
,
195 ve 309 Hesapların Dönem Sonu İşlemleri
Ugur'cugum Tahsin ustadimiz cevaplamis ben seni daha fazla ugrastirmayayim.;)
20 Nis 2025
ferhat
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Ferhat abi bence soruyu yanlış anlamadı,olması gerektiği gibi anladı ve buna göre cevap verdi.Ben burada Ferhat abinin...
20 Nis 2025
ferhat
,
Kurumlar Vergisi Bilanço Dip Notları Hk
Sayin lilac Formda goruslerine deger verdigim ve yazilarini takip ettigim Bulent249'un bu konudaki gorusunude burada paylasmak isterim...
20 Nis 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Merhaba 2.dönem geçici vergide yaptığımız enflasyondan dolayı 658 hesap oluştu, sonra düzeltme verince o hesapta olan tutarı kkeg...
19 Nis 2025
Tahsin Kurt
,
Merhaba Ferhat abi bence soruyu yanlış anlamadı,olması gerektiği gibi anladı ve buna göre cevap verdi.Ben burada Ferhat abinin...
18 Nis 2025
Tahsin Kurt
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Zararı çıkart dediklerinde,kâr'dan dolayı ödediğimiz vergilerin de iadesini yapın der, alayını dava ederim.O kadar basit değil bu işler :)
18 Nis 2025
K
karya34
Smmm Gider Ortaklığı - Ankara
konusundaki
EABayrak mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba herkese, Serbest çalışmaya yeni başlıyorum ve merkezi konumda gider ortağı olabileceğim bir ofis arıyorum. Telefon numaramı...
18 Nis 2025
K
karya34
,
Smmm Gider Ortaklığı - Ankara
merhaba, ofis açmayı nerede düşünüyorsunuz ? yani semt olarak. ben de serbest çalışma düşüncesindeyim birkaç aydır araştırma yapıyorum...
18 Nis 2025
rmaygoren
AŞ Hisse Devri Gerçek Faydalanıcı İşlemi Gerekir mi? 2 Farklı Durum
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben böyle durumlarda hissesi değişen ortak için güncelleme yaparım. Açıklama kısmına " hissenin %15'lik kısmı ....... tarihli gazete ile...
18 Nis 2025
H
Hoojdonk17
,
Tavsiyenize İhtiyacım Var.
Fatura dökümü, fatura, banka, makbuz, çek senet işliyorum. Raporlamasını alıp kdv beyannamesi ve ya defter beyan sistemine geçiriyorum...
18 Nis 2025
rmaygoren
,
Tasfiye Sonu
- Tasfiye süreci aynı takvim yılı içinde tamamlanmış ise, tasfiyenin sonuçlandığı tarihten itibaren 30 gün içinde kurumun bağlı olduğu...
18 Nis 2025
L
lilac
,
Kurumlar Vergisi Bilanço Dip Notları Hk
Teşekkür ederim cevabınız için Ferhat Bey, ben de öyle tahmin etmiştim :) İyi Çalışmalar dilerim Saygılarımla
18 Nis 2025
M
MH_KO
,
Kar Dağıtımı Muhasebe Kaydı
Üstat'ım yani dediğiniz şey şu mudur? 2023 Enflasyon düzeltmesi ile 40.000 TL zarar çıkmış ve nihayetinde kalan 5.000 TL 580 bakiyesi...
18 Nis 2025
Neler yeni