Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
M
Mert Sevinç
,
e-Fatura | e-Defter | e-İmza
forumunda
E Defter Şema ve Şematron Kurallarına Aykırı Berat Dosyası Oluşturma Cezası
başlıklı bir konu başlattı.
Bunun sebebi ne olabilir acaba başına gelen duyan ya da bilen var mı üstatlar.Ek e görüntüyü ekledim
22 Nis 2025
K
K.Ozan
Satış Olmayan Firmada Enflasyon Düz. İle Vergi
konusundaki
URUM79 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Malesef enflasyon muhasebesi ilk gündeme geldiğinde üzerinde çok konuşulan ve tartışılan durumların başında geliyor. Sonrasında bununla...
22 Nis 2025
URUM79
,
başlıklı konuya cevap yazdı.
Malesef enflasyon muhasebesi ilk gündeme geldiğinde üzerinde çok konuşulan ve tartışılan durumların başında geliyor. Sonrasında bununla...
22 Nis 2025
S
SerhanSerhan
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Enflasyon düzeltmesinde hiç satışı olmayan firma sadece gayrimenkulü var diye enflasyon düzeltmesi sonucu 648 de bir milyon üzeri rakam...
22 Nis 2025
S
SerhanSerhan
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
2025 Yılı İçin Avans Kar Payı Dağıtımı Hakkında
Firma aş ve 2025 ilk 3 ayda net karı 1.5 milyon tl Biz bu karı veya bir kısmını ortaklara avans kar payı dağıtımı olarak yapmak...
22 Nis 2025
T
tpe
,
Nevi Değişikliği Geçici Ve Muhtasar Beyanname
Merhaba, şahıs işletmesi nevi değişikliği yapıldı. Firmanın iki ayrı SGK dosyası mevcut personellerin işlemleri nasıl seyir etmeli...
22 Nis 2025
H
Hoojdonk17
Tavsiyenize İhtiyacım Var.
konusundaki
analiz-sm mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
evet bencede kesinlikle önce şirkete geçmeniz gerekiyor. bürolarda iyi bir maaş alamazsınız..şirketlerde kazancınız fazla olur sizin...
21 Nis 2025
URUM79
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
Araç Alım-Satım Ek Faaliyet.
Merhaba, birkaç yıl öncesinde galerici mükellefim vardı. Fakat güncel uygulamalar değiştiğini düşünüyorum. Bu nedenle şu şekilde bir...
21 Nis 2025
A
analiz-sm
,
evet bencede kesinlikle önce şirkete geçmeniz gerekiyor. bürolarda iyi bir maaş alamazsınız..şirketlerde kazancınız fazla olur sizin...
21 Nis 2025
gazikurt
,
Diğer Vergi Kanunları
forumunda
ihracat, Daba Bağlama Ve Yapılmaz İse Mükellefin Başına Neler Gelir ?
İyi günler bir Ltd. Şti. firmamız Almanya ya ihracat yapıyor fatura tarihi 24.01.2024 mal hizmet tutarı 33.158 Euro mal hizmet tutarı TL...
21 Nis 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Biraz uzatıyorum kusura bakmayın, 900 bin tl rakamı zarar olarak mı düşeyim? şimdi baktım tekrar 2023/12 katsayı olarak düzeltme...
21 Nis 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Tabiki luca çalışm yaptığı için 30.06 tarihinde kapattığımız 900 bin tl 658 hesap kurumlarda da karşımıza çıkıyor. Kafam orada karışıyor :)
21 Nis 2025
A
Akdenizmuhasebe
,
Enflasyon Düzeltmesi Hk.
Teknik olarak dediğiniz doğru ama 01.07 tarihinde ters kayıt yaptık ve enflasyonu iptal ettik, 2024/12 tarihinde yaparken, muhasebe...
21 Nis 2025
H
Hoojdonk17
konusundaki
smmm-ankara- mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
3,5 ay için güzel bir ilerleme, SGK konularında da bilgi sahibi olmalısınız. En temel olarak Vergi ve SGK yükümlülükleri karşınıza...
21 Nis 2025
H
Hoojdonk17
,
Dediğin yoruma katılıyorum ilersi için büroda pişip şirkete geçmek mmantıklı ama yaş 26 kız arkadaşım evlilik bekliyor büroda para...
21 Nis 2025
Neler yeni