Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
URUM79
,
Smmm Tevkifatdan Doğan İade.
başlıklı konuya cevap yazdı.
Malesef kayıtlarınızdan istenilen belge veya belgeler çıkarılmadığı durumda iade süreci yürümüyor. Siz yine itirazınız yapıp daireyle...
29 Nis 2025
URUM79
,
İthalatda Ödenen Kdv
Zaten maliye lehine olan bir durum sözkonusu olduğu için bende onayladım. Beyannamede bununla ilgili açıklayıcı alan açılmış olsa bu...
29 Nis 2025
Y
yalcinkoc
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
İnternet Üzerinden Aracılık Hizmeti
başlıklı bir konu başlattı.
Merhaba, bir mükellefim internet üzerinden armut(.)com benzeri bir site açacak. Mantıkta kısaca hizmet alanla hizmet vereni buluşturup...
28 Nis 2025
D
DUYGU_OZ
,
Smmm Tevkifatdan Doğan İade.
Merhaba üstünden epey zaman geçmiş ama aynı durum avukat mükellefimde de geçerli gider listesi istendi içinden bir fatura tutarı göze...
28 Nis 2025
M
Melbera34
,
İthalatda Ödenen Kdv
Evet bana da aynı uyarıyı verdi.Ben onayladım bu şekilde sıkıntı olmadı
28 Nis 2025
T
Thereapte
,
07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!
Ben de aynı şekilde meslek hukukundan büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten sınav çok zordu ve çoğu kişi 50 civarı geçti. Ben...
28 Nis 2025
A
Aquatim
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Kar Dağıtımı ve Enflasyon Muhasebesi
Merhaba arkadaşlar, bir hususta yardımınıza ihtiyacım var. 2023 yılı sonunda 570 hesapta geçmiş yıllar karımız oluştu. 30.06.2025...
28 Nis 2025
H
Hoojdonk17
,
Stajyer Sorunları
forumunda
Staj Başlatma Sınavına Çalışsam Aynı Zamanda Kpss'ye de Çalışmış Olur muyum ?
Selam dostlar, staj başlatma sınavına çalıışıyorum aynı zammanda kpss alandan da gireceğim acaba sgs konularıı ile kpssde ortak konular...
28 Nis 2025
M
mes_ar
,
İnşaat Stopaj Kesintisi
Merhaba, martta yapılan 1,000,000.00 TL. lik bir hakediş avans ödemesini muhtasarda nasıl göstereceğim? 1,000,000 / 0,95 = 1,052,631,58...
28 Nis 2025
URUM79
,
İthalatda Ödenen Kdv
Merhaba, mükellefin ithalat beyanında gözetim farkı sözkonusu. Gözetim farkında oluşan tutar ithalatın maliyetine eklenip kdv indirim...
28 Nis 2025
ferhat
,
Taşınmaz Satış Vergisi
Rayiç Bedel Nedir? Rayiç; bir malın piyasa değerini ifade etmek için kullanılan bir kavramdır. Bu kavramdan yola çıkarak rayiç bedeli...
28 Nis 2025
ferhat
,
Gözetim Vergisi Hesaplama CIF Bedeli
İthal edilen eşyanın gümrük kıymeti satış bedelidir. Teslim şekline göre navlun ve sigorta giderlerinin eklenmesiyle CIF kıymete ve...
28 Nis 2025
ferhat
Steam Üzerinden Oyun Satışı
konusundaki
qzrx mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Fark ettiğim kadarıyla bu konuyla alakalı sürekli farklı başlıklar açılıyor ama konular aynı isterseniz forumda bi arayın
28 Nis 2025
K
kartelll29
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Taşınmaz Satış Vergisi
Örnek: bir taşınmaz bina'nin degerini 6milyon göstermek suretiyle binanin sahibi yeĝenine binanin yüzde 16sini satis gösterip devretmek...
28 Nis 2025
ferhat
,
Unutulan Faturaların İşlenmesi Hakkında
27 Nis 2025
Neler yeni