Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
T
ttoraman
,
SMMM Mevzuatı ve Sorunları
forumunda
Krediye Hazırlık Danışmanlığı: Eski Bankacılar Kazanıyor, Mali Müşavirler Neden Geri Planda?
başlıklı bir konu başlattı.
Son dönemde birçok eski bankacı, şirketlere kredi danışmanlığı vererek yüksek gelirler elde ediyor. Mali tabloların daha anlaşılır, daha...
28 Eyl 2025
B
Burakkoral
,
Genel Kurul'da Muhasebe Yetkilisi Atama
başlıklı konuya cevap yazdı.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yalnız şu bilgileri ekleyeyim. Çalışan muhasebeci 15 yıldır bu meslekteymiş. Bilgisi bir mali...
28 Eyl 2025
ferhat
,
Hem Dul Hem Yetim Maaşı
Merhaba arkadaşlar. Annem babasından yetim maaşı alıyor. Ben de kendi babamdan alıyordum. Annem babamdan maaş alabilmem için feragat...
28 Eyl 2025
ferhat
,
Bir muhasebe stajyeri genel kurul kararıyla muhasebe yetkilisi olarak atanamaz çünkü muhasebe yetkilisi olmak için belirli eğitim...
28 Eyl 2025
ferhat
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Kanun Yolundan Vazgeçilmesi Durumunda Vergi ve Cezalar Hangi Oranda Tahakkuk ve Terkin Edilir?
KAYNAK : Alomaliye
28 Eyl 2025
B
Burakkoral
,
Konu Dışı
forumunda
Merhabalar, Bir lojistik firmamızın muhasebe bölümünde çalışan bir personel, genel kurul kararı ile "Muhasebe Yetkilisi" olarak...
27 Eyl 2025
uzman_muhasebe
,
Kepçe Çalışması Kdv Tevkifatı Hk.
operatörlük hizmetini de kendisi veriyorsa 606 işgücü temini kapsamında 9/10 tevkifat olacak. sadece makina ise tevkifat yok.
27 Eyl 2025
H
hnf
,
KDV
forumunda
Kepçe Çalışması Kdv Tevkifatı Hk.
Merhaba üstadlar. Kepçe işi yapan bir mükellefim var. Faturaları kepçe çalışması olarak kesiliyor. Bu faturalarda kdv tevkifatı...
27 Eyl 2025
I
iskorpix27
,
KDV
forumunda
KDV1 Beyannamesindeki Yatırım Teşvik Kapsamı İstisnası
KDV 1 DE YATIRIM TEŞVİK KAPSAMI İSTİSNASINDA BİZ ALICI OLARAK SATICI BİLGİLERİNİ VE BİZE KESİLEN FATURA BİLGİLERİNİ GİRİYORDUK SON GELEN...
27 Eyl 2025
U
utalov
Hem Dul Hem de Yetim Maaşı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yeni mevzuatına göre kadınlar; sağlanan haklarla birlikte hem babasından hem de eşinin vefat durumunda çift...
27 Eyl 2025
U
utalov
,
SGK Mevzuatı
forumunda
Hem Dul Hem Yetim Maaşı
Merhaba arkadaşlar. Annem babasından yetim maaşı alıyor. Ben de kendi babamdan alıyordum. Annem babamdan maaş alabilmem için feragat...
27 Eyl 2025
uzman_muhasebe
,
KDV1 Kümülatif Hk
kümülatife eklenmez. kdv beyannamesinde diğer işlemler bölümünde alınan malların iadesi bölümünde gösterilir.
26 Eyl 2025
B
beyhansrn
Kdv Beyannamesinde Hata Mesajı
konusundaki
URUM79 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Örnek aşağıdaki gibi olarak burayı kast etmiştim.
26 Eyl 2025
O
ozandursun
,
KDV
forumunda
KDV1 Kümülatif Hk
KDV1 beyannamesinde “KDV’siz alışlardan” kaynaklanan iade hesabındaki bakiye doğrudan kümülatife eklenir eklenirse hangi bölüme eklenir...
26 Eyl 2025
O
ozandursun
Kdv Beyannamesinde Hata Mesajı
konusundaki
URUM79 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Örnek aşağıdaki gibi olarak burayı kast etmiştim.
26 Eyl 2025
Neler yeni