Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
B
bulent249
,
2023 Yılı Kdv Düzeltmesi Vereceğim
başlıklı konuya cevap yazdı.
Beyannameyi 2023 yılındaki versiyonu ile düzenlemeniz gerekir. Güncel versiyonla olmaz..
4 Kas 2025
K
kocmuh
,
KDV
forumunda
2023 Yılı Kdv Düzeltmesi Vereceğim
başlıklı bir konu başlattı.
Beyanname yapısı geçerli değildir: org.xml.sax.SAXParseException; cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with...
3 Kas 2025
M
mojahirstk
,
Biraz Meslekten Uzaklaşalım, Kafa Dağıtalım.
Bu kurs hâlâ aktif mi acaba? 😄 Listeye bakınca bayağı eğlenceliymiş. Katılım hâlâ mümkünse ben de düşünürüm doğrusu.
3 Kas 2025
P
pelin aksu
,
3. Dönem Geçici Beyanname
evet malişavirimiz söyledi bende siizn dediğiniz gibi düzeltmemi yaptım ancak malimüşavirime demedim bankadaki düzeltmeyi yaptığımı...
3 Kas 2025
P
pelin aksu
3. Dönem Geçici Beyanname
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Müjde... Müjde... Yeni vergi taslağında 4.dönem geçici vergi beyannamesi tekrar aramıza katılıyor.
3 Kas 2025
B
BSMMM
,
2023 Kar Dağıtımı
Çok Teşekkür ederim.
3 Kas 2025
Asli__
SGK Meslek Kodu (3313.01) Stajdan Sayılması Mümkün müdür ?
konusundaki
İlyas Öztürk mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Mümkün olmasını isterdim ama malesef değil.
2 Kas 2025
A
aşkınbulduk
,
Estonya'dan Türkiye'deki A.Ş.'ye Yazılım hizmet Faturası → KDV / Stopaj Yükümlülüğü Nedir ?
Üstat burada hizmet ithaline her zaman ödemenin yapıldığı dönem de mi beyan edilir? Fatura tarihinin önemi yok mu?
1 Kas 2025
URUM79
,
Estonya'dan Türkiye'deki A.Ş.'ye Yazılım hizmet Faturası → KDV / Stopaj Yükümlülüğü Nedir ?
Merhaba, sorularınıza kısaca cevap vermek istedim. İthal edilen hizmet bir ürün /mal gibi değerlendirilemediğinden yani mal veya ürün...
1 Kas 2025
E
Entrepreneur
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
Merhaba, Senaryo: Estonya'da kurulu bir OÜ (limited şirket). Türkiye'de kurulu bir anonim şirkete (A.Ş.) sürekli olarak "yazılım...
31 Eki 2025
L
lilac
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
Bağışların Giderleştirilmesi Hk.
Merhabalar herkese, Umarım herkes rahat bir geçici dönemi geçiriyordur :) Benim ufak bir sorum olacaktı, kendim de araştırdım ama tam...
30 Eki 2025
bandırmalı34
Sigorta Acentesi Google - Facebook Faturaları
konusundaki
Tuzdiregi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bildiğim kadarıyla KDV hesaplanmalı ve 2 No.lu KDV Beyannamesi ile beyan edilmeli. Stopaj (%15) uygulanmalı ve muhtasar kapsamında beyan...
30 Eki 2025
Tuzdiregi
,
Sigorta Acentesi Google - Facebook Faturaları
Bildiğim kadarıyla KDV hesaplanmalı ve 2 No.lu KDV Beyannamesi ile beyan edilmeli. Stopaj (%15) uygulanmalı ve muhtasar kapsamında beyan...
30 Eki 2025
N
Nadav2
,
Hisse Satışı Vergi
Miras hukuk bu konunun dışında olduğu için hiç dokunmadım.
30 Eki 2025
H
hakancelik
Kur Farkı Faturası Hk.
konusundaki
ankara0606izmir75 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yurt dışına yapılan hizmet ihracatında, eğer gerekli şartları taşıyorsanız faturanızı kdv siz olarak kesebilirsiniz. Döviz cinsi fatura...
30 Eki 2025
Neler yeni