Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
T
Teacher_
,
Çalışanın İcra Takibi Yükü.
başlıklı konuya cevap yazdı.
mevcut prosedürde haklısınız. benim de demek istediğim zaten bunun değişme vakti gelmedi mi. artık ücret=bankadaki para. ücrete haciz...
21 Kas 2025
T
Teacher_
konusundaki
keremcem mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Konu maaş haczi, yani çalışanla işveren arasındaki iş sözleşmesine bağlı olarak ortaya çıkan ücrete haciz. Banka iş sözleşmesinin bir...
21 Kas 2025
K
keremcem
,
Konu maaş haczi, yani çalışanla işveren arasındaki iş sözleşmesine bağlı olarak ortaya çıkan ücrete haciz. Banka iş sözleşmesinin bir...
21 Kas 2025
T
Teacher_
,
bankaya ücreti maaş, primikramiye, tazminat vb şeklinde göndermek onlarca kişinin yüzlerce icrasının takibini yapmaktan çok daha...
21 Kas 2025
Tahsin Kurt
,
Sonu 0001-01-01 Şeklinde Görülen Doğum Raporlarının Elektronik İş Göremezlik Girişi ?
Rapor kapanış tarihi sisteme işlenmediği sürece,rapor onaylaması yapamazsınız,çünkü rapor halen açık demektir. Bu durumda kapanana...
21 Kas 2025
Tahsin Kurt
,
Firma Dijital Vergi Dairesinden Programcıya Muvakatname Vermesi İle E Defter Gönderimi
Merhaba Geçici vergi dönemlerinde 6'lı ve 7'li hesaplar kapanacak diyen müfettişle ben bu konuyu tartışırım. Nerede kaldı takvim yılı...
21 Kas 2025
S
SerhanSerhan
Firma Dijital Vergi Dairesinden Programcıya Muvakatname Vermesi İle E Defter Gönderimi
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Entegratörümüz, deseydiniz olay biterdi demek ki :)
20 Kas 2025
U
ufuk_
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Yıllara Sari İşlerde Gider Dağıtımı - Finansman Gider Kısıtlaması
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar, Bilindiği gibi yıllara sari inşaat işlerinde 770 genel yönetim giderleri 780 finansman giderleri KKG'ler devam eden işlere...
20 Kas 2025
mafatsum
,
Geçici Vergi Karı ve Geçmiş Yıl Zararları
2025 yılı geçici vergileri normal yap ver, 2025 kurumları yapınca enflasyon düzeltmesine tabii olarak bilanço yapılacak, 2024 aralık...
19 Kas 2025
mafatsum
2025 Yılı Yeterlilik Sınavına Dair Öneriler
konusundaki
mete54 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Selamlar özellikle denetimde jargon çok önemli, mesela ben 1 sınavda doğru cevapladığım halde kaldım zira terimlerde seçici olmadım...
19 Kas 2025
Ç
çömezzz
Defter Beyan Sistemi Girişleri Hk.
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Bir meslek mensubundan profesyonel destek alınız.
19 Kas 2025
Ç
çömezzz
Vergi Mükellefi Olmayan Kişiden(nihai tüketici) 2. El Demirbaş Alımında Stopaj Uygulanır mı ? Karmaşası
konusundaki
a.makineci mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba ; Gider makbuzu düzenlemek zorunlu olup stopaj uygulanmasına gerek yoktur. Gider makbuzu muhasebeleştirilecektir. İlgili...
19 Kas 2025
A
aydaoruc
,
Sonu 0001-01-01 Şeklinde Görülen Doğum Raporlarının Elektronik İş Göremezlik Girişi ?
Merhaba , bu konu bugün tekrar başıma geldi hastaneyi aradığımızda kendilerinde bir sorun olmadığını ilettiler , raporu onaylamak için...
19 Kas 2025
B
beyhansrn
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
İstisna Belgesine İstinaden İçerik Sağlayıcısından Kesilen Gelir Vergisi Hk
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar, bir müşterim bana banka dekontu iletti dekontun açıklamasında 7338 sayılı kanun gereği sosyal içerik sağlayıcıları gelir...
19 Kas 2025
B
beyhansrn
,
Engelli Kişinin İşyeri Açması Ve Vergi Avantajları Hk
%74 2. dereceye giriyor ama bu tablo ücretlilerle ilgili internette hep ücretlilerle ilgili bilgi buluyorum ticaret erbabı olarak...
19 Kas 2025
Neler yeni