Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
M
Madenci79
,
SGK Mevzuatı
forumunda
Yabancı Uyruklu Çalışan Emeklilik
başlıklı bir konu başlattı.
Yabancı uyruklu çalışanların emeklilik şartları T.C. vatandaşlarının emeklilik şartları gibi midir? Gürcisntanlı bir bayan çalışanımız...
25 Kas 2025
S
smmm-ankara-
Tam Zamanlı Çalışanın Kısmi Süreli Çalışma Talebi
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bir çalışanımız tam zamanlı çalışmadan kısmi süreli çalışmaya geçmek istiyor. Biz de karşılıklı 30 günden 15 gün çalışma olarak anlaşma...
25 Kas 2025
S
smmm-ankara-
Defter Beyan Sistemi Girişleri Hk.
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Bir meslek mensubundan profesyonel destek alınız.
25 Kas 2025
S
smmm-ankara-
Firma Dijital Vergi Dairesinden Programcıya Muvakatname Vermesi İle E Defter Gönderimi
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Geçici vergi dönemlerinde 6'lı ve 7'li hesaplar kapanacak diyen müfettişle ben bu konuyu tartışırım. Nerede kaldı takvim yılı...
25 Kas 2025
F
fanizan
,
KDV
forumunda
Vergi Mükellefi Olmayandan Küçükbaş Hayvan Alımı
Merhaba, vergi mükellefi olmayan birinden fabrikaya yemeklik malzeme olarak 5 adet küçükbaş hayvan alımı yapacağız ve gider pusulası...
25 Kas 2025
İ
İlhan312
,
Konu Dışı
forumunda
Esnek Olarak Nasıl Mali Müşavir Olunabilir ?
Merhaba arkadaşlar, 12. sınıf meslek lisesi muhasebe ve finansman öğrencisiyim. Muhasebeyi seviyorum ve çoğu bilgiyi staj yerimde...
24 Kas 2025
T
Teacher_
,
Çalışanın İcra Takibi Yükü.
başlıklı konuya cevap yazdı.
banka, hesabınızdaki parayı sgkya aktarıp sizin prim borcunuzu ödediğinde ya da vergi dairesine sizin vergi borcunuzu ödediğinde sizin...
24 Kas 2025
M
mstkc
,
KDV
forumunda
Serbest Bölgeye Kur Farkı Faturası
Merhaba, Serbest bölgeye yapılan KDV' li yada KDV' siz satışlarda oluşan kur farkları için fatura düzenlenmeli mi? Yoksa ihracat kabul...
24 Kas 2025
K
keremcem
,
Belki de davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, ben sizlerle aynı meslek grubunda olmadığımdan pek anlayamıyorum bu '' büyük ''...
24 Kas 2025
M
mes_ar
,
İnşaat Stopaj Kesintisi
Arkadaşlar günaydın, öncelikle bu yıllara sari inşaat tadilat işinin "kültür merkezi" olmasının istisnai bir durumu var mıdır? Diğer...
24 Kas 2025
M
mes_ar
İnşaat Stopaj Kesintisi
konusundaki
coskunbozalan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, Öncelikle yapılan iş senelere sari inşaat işi kapsamına giriyor mu? Yapılan sözleşmeye bakmak lazım, sözleşmeye göre ilk...
24 Kas 2025
S
serkankoc
,
TDHP-Muhasebe Uygulamaları ve Finansal Raporlama
forumunda
Patent Firması Kdv Beyannamesi
merhaha.Patent firması kurmuştuk geçen ay.Patent için %0 harç bedellerini karşı müşterimize yansıtıyp fatura kesiyoruz.Bunun için kdv...
23 Kas 2025
K
K.Ozan
Firma Dijital Vergi Dairesinden Programcıya Muvakatname Vermesi İle E Defter Gönderimi
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba Geçici vergi dönemlerinde 6'lı ve 7'li hesaplar kapanacak diyen müfettişle ben bu konuyu tartışırım. Nerede kaldı takvim yılı...
22 Kas 2025
A
analiz-sm
,
yıl olmuş 2025 Türkiyesinde iş kazası tutanağını düzenleyen hastane olmasına rağmen bizim üzerimize yıkıp birde üstüne üstlük 3 gün...
22 Kas 2025
h.usta
konusundaki
Teacher_ mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
mevcut prosedürde haklısınız. benim de demek istediğim zaten bunun değişme vakti gelmedi mi. artık ücret=bankadaki para. ücrete haciz...
21 Kas 2025
Neler yeni