Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
S
SerhanSerhan
2 Ocak Tarihine Yine 2 Ocakta İşe Giriş Cezasız Yapılabilir mi ?
konusundaki
ksimkesyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
@SerhanSerhan Aynı Gün girişler için istisnalar; Tarım, inşaat ve balıkçılık sektörlerinde faaliyet gösteren işyerlerinde işe...
Cuma saat 19:26'de
K
ksimkesyan
,
7/A' ya Göre Nasıl Kaydedilir.?
başlıklı konuya cevap yazdı.
@PoSeiDoN "Tesis Makine ve Cihaz olarak dikkate almanız ve amortismana tabi tutmanız gerektiğini düşünüyorum.Demirbaş değil ama direkt...
Cuma saat 11:56'de
K
ksimkesyan
,
@SerhanSerhan Aynı Gün girişler için istisnalar; Tarım, inşaat ve balıkçılık sektörlerinde faaliyet gösteren işyerlerinde işe...
Cuma saat 11:34'de
S
SerhanSerhan
Resmi Tatil Sonrası İşe Giriş Bildirgesi Tarihi
konusundaki
bmw_1907 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
İşçinin işe başlama tarihi 02.01.2025 ise işe girişi 01.01.2025 tarihinde yapacağınızdan, 01.01.2025 tarihi de resmi tatile denk...
Cuma saat 11:15'de
S
SerhanSerhan
,
SGK Mevzuatı
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
Günaydın iyi seneler 2 Ocak tarihine yani bugün e yine 2 Ocak ta işe giriş yapabilir miyiz 1 Ocak resmi tatil olduğu için Teşekkürler
Cuma saat 11:13'de
M
m044010
,
Nace Kodu Hakk.
33.11.01 Metal ürünlerin onarımı (kaynak dahil) ➡️ Endüstriyel tesislerde: Çelik boru kaynağı Hat onarımı Tank, konstrüksiyon...
1 Ocak 2026
M
m044010
,
Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu
forumunda
01.01.2026 İtibariyle Berberler Ve Anahtar Tamircileri de Basit Usulden İşletme Hesabına Geçecek mi ?
01.01.2026 itibariyle berberler ve anahtar tamircileri de basit usulden işletme hesabına geçecek mi? yoksa sadece taksi ve servisciler...
1 Ocak 2026
Z
-zlyh-
,
Vergi Usul Kanunu
forumunda
Nace Kodu Hakk.
merhaba yeni kurulacak endüstriyel kaynak, borulama ve montaj faaliyetinde bulunacak şirket için uygun nace kodu nedir?
1 Ocak 2026
K
K.Ozan
,
3 Aylık Muhtasar Sistemi
Ekim-Kasım dönemi 3 aylık beyanname verilecek ilgili dönemlere ait vergi kesintileri ile birlikte. Aralık dönemi aylık beyanname...
1 Ocak 2026
Y
yildizomer
,
3 Aylık Muhtasar Sistemi
3 aylık beyannamede Ekim ve Kasım ayındaki stpaj kesintilerini bildirin sadece daha sonra dijital vergi dairesinden aylığa çevirip , 2...
1 Ocak 2026
H
HA-ALOM
,
Genç Girişimcilerin Bağ Kur Prim İstisnası Hakkında
merhaba ben aralık ayında şahıs kurdum, rica etsem bana bu ekranı anlatabilir misiniz? ben tam anlayamadım, şimdiden teşekkür ederim.
31 Ara 2025
I
iskorpix27
3 Aylık Muhtasar Sistemi
konusundaki
bandırmalı34 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, 3 Aylık (Ekim-Kasım-Aralık) Boş, daha sonra aylık muh. geçiş dilekçesi verip aralık ayını aylık olarak vererek işçiyi...
31 Ara 2025
bandırmalı34
,
3 Aylık Muhtasar Sistemi
Merhaba, 3 Aylık (Ekim-Kasım-Aralık) Boş, daha sonra aylık muh. geçiş dilekçesi verip aralık ayını aylık olarak vererek işçiyi...
31 Ara 2025
I
iskorpix27
,
SGK Mevzuatı
forumunda
3 Aylık Muhtasar Sistemi
merhabalar. 3 aylık muhtasar verdiğimiz firmanın aralık ayında bir işçi girişi yapıldı ilk işçisi yine 3 aylık mı verilmesi gerek ekim...
31 Ara 2025
Ç
çömezzz
Binek Otomobillerde Gider Kısıtlaması
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Binek Otomobillerde Gider Kısıtlaması Binek oto lastikleri (yeni araçta hazır olanlar hariç), VUK amortisman hükümlerine göre...
31 Ara 2025
Neler yeni