personel maaş programı

Son aktivite

• E
    excelience , İbkb Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    şuan tek problem kapama yapamamamız para yurt içi merkezden geldi vergi dairesi kabul etmedi
  • E
    evet üstat
  • Y
    yakupafc , Muhtasar Beyanı - İşe iade başlıklı konuya cevap yazdı.
    Üstad çok teşekkür ederim çok saolun
  • C
    cankurdas , İbkb Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kdv istisnası uygulandımı faturada
  • E
    İnşaat malzemelerinin serbest bölgeye girebilmesi için ihracat faturası şeklinde düzenledik
  • C
    cankurdas , İbkb Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Faturayı neden serbest bölge şubesine kestiniz ?
  • C
    cankurdas , Muhtasar Beyanı - İşe iade başlıklı konuya cevap yazdı.
    İşe iade sonrası ödenen boşta geçen süre ücreti (4 ay)ödemesi yapıldığı tarihte ücret olarak vergilendirilir. Mayıs 2026 muhtasar...
  • M
    merihs12 , Ltd Şti'den A.Ş'e Geçiş başlıklı konuya cevap yazdı.
    yine ben :) Digital vergi dairesi tarafını nasıl hallettiniz? Ben digital vergi dairesine dilekçe ile tüm evrakları bildirdim. Yeni...
  • H
    hnf , Etsy'de Satış başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ürünü bu kişi adına tablonun üretimini yaptırdığı firma gönderiyor. Bu durumda mikro ihracat kapsamına girmiyor diye biliyorum.
  • Ç
    çömezzz İbkb Hakkında konusundaki ferhat mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ödemenin serbest bölge dışından (örneğin alıcının yurt dışındaki merkezinden veya başka bir ilişkili firmasından) yapılması da...
  • Y
    yakupafc , Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunu forumunda Muhtasar Beyanı - İşe iade başlıklı bir konu başlattı.
    Üstadlar Merhaba İşe iade davasını kazanan personel için SGK işlemlerini tamamladık. 2023 yılında boşta geçen 120 gün (4 ay) için Ek-9...
  • E
    üstat ödeme yurtiçinden geldiyse işi yapan firma yurt içi , işi veren firma yurtiçi serbest bölgeye şube iş yeri yapıyor (serbest...
  • ferhat
    ferhat , İbkb Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ödemenin serbest bölge dışından (örneğin alıcının yurt dışındaki merkezinden veya başka bir ilişkili firmasından) yapılması da...
  • uzman_muhasebe
    uzman_muhasebe , SMMM Yolu Mantıklı mı ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    okul bitimi bir mali müşavirlik bürosunda işe başlayın. oradaki ortama bakın severseniz dosya açıp staj başlatın.
  • O
    onr , Konu Dışı forumunda SMMM Yolu Mantıklı mı ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba sayın abilerim, ablalarım Ankarada devlet üniversitesinde işletme 4. sınıf öğrencisiyim mezun olduktan sonra sgs ile birlikte...