personel maaş programı

Son aktivite

• K
    K.Ali Bursa'da Ortak Arayan konusundaki fuat0320 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Görüşmedim arayış içindeyim bakalım ne olcak
  • F
    fuat0320 , Bursa'da Ortak Arayan başlıklı konuya cevap yazdı.
    Görüşmedim arayış içindeyim bakalım ne olcak
  • F
    fuat0320 Bursa'da Ortak Arayan konusundaki K.Ali mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Odayla görüştünüz mü bu durumu acaba üstat odaların yorumları neler acaba bu konuda çok merak ediyorum. Geçen gün tesadüfen barolarının...
  • A
    AHMETH , Ltd Şti'den A.Ş'e Geçiş başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çok teşekkür ederim,tescil sonrasında mali mühür,edefter başvurusu vs yapmam gerekiyor değil mi?
  • I
    ilker er , Ltd Şti'den A.Ş'e Geçiş başlıklı konuya cevap yazdı.
    LİMİTED ŞİRKET; TİCARET SİCİL GAZETESİ VERGİ DAİRESİNE (ODA KAYDI/TASDİKNAME) GENEL AMAÇLI DİLEKÇE İLE GÖNDERİLECEK . (YENİ UNVAN/YENİ...
  • B
    Çok teşekkür ederim Ferhat bey peki alt faturalara bakıyorum kimse firmaya tevkifatlı fatura kesmiyor ama malzemeli işçilik diyor...
  • K
    K.Ali , Bursa'da Ortak Arayan başlıklı konuya cevap yazdı.
    Odayla görüştünüz mü bu durumu acaba üstat odaların yorumları neler acaba bu konuda çok merak ediyorum. Geçen gün tesadüfen barolarının...
  • K
    K.Ali Yapay Zeka İçin Fatura Kaydı konusundaki ferhat mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sayin defnekurmus chat gbt icin fatura kaydi mi tutuluyor? derken neyi kastettiniz ? Daha dogrusu Mali Musavirler fatura kaydi tutmaz...
  • U
    utkuyavuz , Yapay Zeka İçin Fatura Kaydı başlıklı konuya cevap yazdı.
    @ferhat Hocam Merhaba, çalıştığım teknoloji şirketinde chatgpt faturalarını S.S KDV ayırıp stopaj ayırmadan giderleştiriyorum...
  • A
    AHMETH , Ltd Şti'den A.Ş'e Geçiş başlıklı konuya cevap yazdı.
    Üstadlar Merhaba,ltd şti den a.ş ye tür değişikliği yapacağım,süreç ile ilgili güncel bilgi verebilir misiniz?dikkat etmem gereken...
  • F
    fuat0320 , İlan Panosu forumunda Bursa'da Ortak Arayan başlıklı bir konu başlattı.
    Bursada ortak arayan veya calisa bileceğim bir smmm ofisi arayışındayım kendimde 7 yillik mali musavirim il değişikliği nedeniyle...
  • S
    Semihbstn , İlan Panosu forumunda Devir başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba. Emekliliği düşünen veya mesleğini devretmeyi planlayan mali müşavirler varsa görüşmek isterim.Bursa ve çevresinde aktif olarak...
  • ferhat
    ferhat , Oto Galeri KDV Oranları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tablodaki sınıflandırma genel hatlarıyla doğru yönde olmakla birlikte, yetki belgeli oto galericiler açısından birkaç önemli noktaya...
  • ferhat
    ferhat , Yeni Nesil ÖKC Aylık Satış Rapor Bildirimleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu durum uygulamada sık karşılaşılan bir husus ve genellikle mükellefin ÖKC bilgilerinin GİB sisteminde aktif olarak eşleşip...
  • ferhat
    ferhat , Adat Faizi Ve Faturası Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu konuda üç seçeneğin de uygulamada tartışıldığı görülüyor; ancak muhasebe ve belge düzeni açısından değerlendirdiğimizde en sağlıklı...