Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

merhaba arkadaşlar, stajım mayıs 2010 döneminde başlamıştı. stajın bitmesine bir seneden az bir süre kaldı. bu süreyi nasıl değerlendirmeyelim.gönderdikleri e-use cd lerini tekrar etmenin sınavda faydası olurmu.?veya önereceğiniz kaynaklar var mıdır? bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. sağlıcakla kalın.

Arkadaşım bence sanki lisede okuyormuşsasına derslerin bir listesini çıkar ve kendine bir program yap, Az kaynak çok tekrar mantığıyla kendi hazırlamaya başla, zira 1 yıl değin az bir zamandır.
Çünkü bu zamanları çok arama durumun var.
Meslek Hukuku kaynağı belli zaten,
Denetim dehanın kitabı fena değil
Vergi valla kanunları çalışman gerek
Maliyet ve Finansala bol soru çöz
Hukuk geniş bir alan 1 yılı değerlendir derim
Analiz güzel ve zevklidir zorlanmazsın

Yazılı olacağı için mutlaka yazarak çalışmanda fayda var

şimdiden başarılar.

verdiğiniz açıklayıcı bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar

Ben kısmetse Aralık ayında c yeterlilik sınavına katılacağım.

Ama sınavla kaynak pek olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.

Ne yapmam konusunda tavsiyede bulunur sunuz ?

bu sınavlara katılan arkadaşlar siz nasıl çalıştınız acaba ?

Tşk.

Arkadaşlar merhaba ben tek kitaptan çalışmak istiyorum hangi yayınevinin kitabını önerirsiniz
Ben Murat Yayınevinin yeterlilik kitabını almak istiyorum sizce işime yarar mı? Bana bu konuda yardımcı olursanız
sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

ben dehadan çalışıyorum.meslek ve mali analize.vergiden ozan hocanın kitabını öneriyorlar.

malıyet konu anlatımı için sadece murat yayınlarının yeterlılık kıtabına çalışsam faydası olurmu acaba?

saygılarımla

dehanın denetim kitabını aldım. dnetime başlıcam bu hafta. gayet iyi gibi geldi bana. her konu anlatımından sonra o konuda çıkmış sorulara yer vermişler.
çalışması rahat olur gibi geldi.öneririm almak isteyenlere.

saygıdeğer meslek adayları bende yeterliliğe mart ta giriyorum. şuana kadar sınava yönelik kitap almadım sadece odanın kursuna kayıt yaptırdım.( bu arada staj süresinde boş durmadık elimde 5-6 klasör döküman var ancak bunların sınava yönelik kısmı az ) Deha yayınlarının smmm kitaplarını tavsiye ediyor musunuz, yada sınava yönelik hangi kitapları tavsiye edersiniz. İSMMMO'nun kursuyla daha önce sınava hazırlanların kursa yönelik düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum.

evet arkadaşlar benimde ilk girişim olacak arkadaşlarım şu kitapları önerdiler...özellikle vergi ve denetim kitapları iiimişş, bende aldım ve başladım zaman kaybetmeye gerek yok....herkese kolay gelsin...

maliyet: yurdakul çaldağ
denetim: hasan türedi
mali tablolar: deha nın tek kitabı
vergi: Ozan bingöl ün kitabı tavsiye edilenler....

Arkadaşlar yeni ttk ile birlikte bir sürü değişiklik olucak 2013 te, hesap planı vb. Değişicek bizi sorumlu tutucaklardır ne yapıcaz nerden başlıyacaz,nasıl çalışıcaz.piyasada kitap bile yok firkri yada biligisi olan varmı acaba.

hukuk arif kocaman elinde başka not olan varmı yada komisyon hocalrını tanıyan 2012 sınavlarında değerliendirme analiz yapan

Arkadaşlar elimde dehanın 2012 basım Smmm yeterlilik tüm dersler ( 7 tane ) kitapları var.
Eşimle birbimizden habersiz aldığımız için bende 2 takım oldu.Kitaplar bugün alındı.Ancak bu takımda 707 soru cevap yok..
İhtiyacı olan arkadaşlara 100 TL den verebilirim.

Arkadaşlar elimde dehanın Smmm yeterlilik tüm ders kitapları var. artı 707 soru cevap kitabı var.İhtiyacı olan arkadaşlara 150 TL verebilirim.saygılar

oda dan söynediklerine göre hukuk ttk değişceği için hukuk dersinden arif hocanın kitabının yeterli olmayacağı söylendi. hukukta neye nerden calışıcaz :(

oda dan söynediklerine göre hukuk ttk değişceği için hukuk dersinden arif hocanın kitabının yeterli olmayacağı söylendi. hukukta neye nerden calışıcaz :(

tesmer hukuk sınavlarındaki değişikliklerin mart 2013 sınavından itibaren olacağını söyledi hem staj başlatma hem de yeterlilik için