Şimdi tesmeri aradım sonuçlar daha gelmedi öngörülen tarih yarın dediler.Ne demek bu allah aşkına.
Az önce odayı aradım sonuçlar daha gelmedi dedi. Geldiği zaman teos sistemine girip görüyorlarmış onlarda, tabiki odaların gördüğü sistem daha kapsamlı oluyormuş. Sonrasında yayınlanması için sistemi açıyoruz dedi. Genelde sonuçlar açıklanmadan bir gün önce (yani bugün) saat 2 ve 4 arasında geliyormuş sisteme. Hepsini geçmesemde, geçtiğim ve geçemediğim dersleri söylemek için arayacak arkadaş saolsunherkese mutlu haberler gelir umarım.
bu inandırıcı- açıklasınlar artıkAz önce odayı aradım sonuçlar daha gelmedi dedi. Geldiği zaman teos sistemine girip görüyorlarmış onlarda, tabiki odaların gördüğü sistem daha kapsamlı oluyormuş. Sonrasında yayınlanması için sistemi açıyoruz dedi. Genelde sonuçlar açıklanmadan bir gün önce (yani bugün) saat 2 ve 4 arasında geliyormuş sisteme. Hepsini geçmesemde, geçtiğim ve geçemediğim dersleri söylemek için arayacak arkadaş saolsunherkese mutlu haberler gelir umarım.
hangi oda bu kadar güzel ve detaylı açıklama yapmalrı müthiş iyi.Az önce odayı aradım sonuçlar daha gelmedi dedi. Geldiği zaman teos sistemine girip görüyorlarmış onlarda, tabiki odaların gördüğü sistem daha kapsamlı oluyormuş. Sonrasında yayınlanması için sistemi açıyoruz dedi. Genelde sonuçlar açıklanmadan bir gün önce (yani bugün) saat 2 ve 4 arasında geliyormuş sisteme. Hepsini geçmesemde, geçtiğim ve geçemediğim dersleri söylemek için arayacak arkadaş saolsunherkese mutlu haberler gelir umarım.
bende öyleBen Analizden çok korkuyorum çok kapsamlı bir soru sordu baya bi yorum yaptım ama kaç not verecek çok merak ediyorum 58 altoında verirse ortalamadan kalırım
bende öyle![]()
Ben Analizden çok korkuyorum çok kapsamlı bir soru sordu baya bi yorum yaptım ama kaç not verecek çok merak ediyorum 58 altoında verirse ortalamadan kalırım