Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

mart dönemi sınavlarının açıklandığı zaman ki foruma baktım.
orada aramalar yapılamdan 1 saat önce bile tesmer bize yaptığı açıklamayı yapmış.
sonuçlar gelmedi. duyurlan zaman da yapılır büyük ihtimalle demişler.
bir saat sonra ilk aramaların yapıldığına dair mutlu haber yazıalrı vardı.

Az önce odayı aradım sonuçlar daha gelmedi dedi. Geldiği zaman teos sistemine girip görüyorlarmış onlarda, tabiki odaların gördüğü sistem daha kapsamlı oluyormuş. Sonrasında yayınlanması için sistemi açıyoruz dedi. Genelde sonuçlar açıklanmadan bir gün önce (yani bugün) saat 2 ve 4 arasında geliyormuş sisteme. Hepsini geçmesemde, geçtiğim ve geçemediğim dersleri söylemek için arayacak arkadaş saolsun:) herkese mutlu haberler gelir umarım.

Az önce odayı aradım sonuçlar daha gelmedi dedi. Geldiği zaman teos sistemine girip görüyorlarmış onlarda, tabiki odaların gördüğü sistem daha kapsamlı oluyormuş. Sonrasında yayınlanması için sistemi açıyoruz dedi. Genelde sonuçlar açıklanmadan bir gün önce (yani bugün) saat 2 ve 4 arasında geliyormuş sisteme. Hepsini geçmesemde, geçtiğim ve geçemediğim dersleri söylemek için arayacak arkadaş saolsun:) herkese mutlu haberler gelir umarım.

Süper bir tanıdğının olması hemen yazarmısın bizde anlayalım sonuçların geldiğini. Teşekkürler..

bu inandırıcı- açıklasınlar artık

hangi oda bu kadar güzel ve detaylı açıklama yapmalrı müthiş iyi.
ancak eskiden samimiyteiniz var mıydı?

Ben Analizden çok korkuyorum çok kapsamlı bir soru sordu baya bi yorum yaptım ama kaç not verecek çok merak ediyorum 58 altoında verirse ortalamadan kalırım

Ben Analizden çok korkuyorum çok kapsamlı bir soru sordu baya bi yorum yaptım ama kaç not verecek çok merak ediyorum 58 altoında verirse ortalamadan kalırım

Aynı durumdayız...Benimde Hukuk ta 58 aldında 60 barajının altında kalıyo ortalama....4 ve 5.sorular tamam....2 ve 3.sorularda istedikleri cevaplar yarım...1.sorunun ise 10 puanlık kısmını yazdım onunda örneği eksik allahım bi 58 alsam yetecek fazlasında gözüm yok ki....

Şu analizin yaptığına bak ya en kolay dersten en çok korkar olduk.Vergiden korkuyordum onu ilk girişete verdim analiz başımıza bela olmasa bari