Arkadaşlar hem telefonla aradı ismmo hemde az önce mesaj yolladılar başarılı oldunuz aramıza hoşgeldiniz diye bilginize
Nurbanu inan üzüldüm senin adına inş. bir daha ki sefere sende aramızdasın biraz daha gayretle bu iş olur ama ümidini kaybetme bir des falan kaldı ise itiraz edersen geçirebilirler ben geçen sınav Muhasebeden 46 almıştım itiraz ettim 50 yaptılar. Yani herşey bitmiş değil.
Benim de üç ders vardı denetim vergi ve analiz vergi ve denetimden geçtim de bu analizi değerlendiren şahıs! kimse görüp tanımak isterim gerçekten iki sınavdır 80-90 beklediğim kağıtlara nasıl 41 veriyor bunu nasıl başarıyor bilemiyorum en güvendiğim ders başıma bela oldu bir de üstüne ortalama sıkıntısından 67 almam lazım çıldırmak üzereyim. Bu durumda itirazında bir anlamı yok 50 verseler bile işime yaramıyor:-(((((((
yinede itiraz et derim sonuçta 50 verirlerse başka dersten başvuruda bulunursun not yükseltmek için analizci vermiyor zaten bol not
Selam arkadaşlar ben ilk girişimde 7/7 yaptım ve not ortalamam 72.Bazı arkadaşlar nasıl çalıştığımız öğrenmek istemişler.Bende sizlere kısaca özetlemek istiyorum.Umarım faydalı olur.Öncelikle dershaneye falan gitmedim.Dershaneye gitmeden de bu iş başarılabilir.Bunu birkere kafanıza yazın.Kaynak olarak ilk önce dehanın setini aldım.Sınavlara 6 ay kala çalışmaya başladım hafif hafif.2 ay sonra hızımı birazdaha arttırdım ve dehanın maliyet ve vergi kitaplarının yetersiz olduğunu gördüm.Vergi çok karışıktı.Maliyette yeterli örnek yoktu.Vergiden forumdan arkadaşların önerdiği Ozan Bingöl üstadın kitabını aldım.Gayrimenkul sorusunu o kitap sayesinde yaptım.Asgari geçim indirimi knousunu dehanın sayesinde yaptım.Bunun dışında internet ortamından çeşitli kaynaklar topraladım özellikle amme alacakları kanununu ile ilgili güzel anlaşılabilir kaynaklardı bunlar.Ayrıca maliyetten de eskilerden stonehand adlı arkadaşımız mükemmel olan özetinden de çalıştım kendisine buradan teşekkür ederim ve yurdakul çaldağın kitabını aldım oradan çalıştım.Analiz denetim meslek dehanın setinden çalıştım sadece.Finansaldan da geçmiş yıl sorularını elime kalem kağıt alıp kapanış kayıtlarına kadar çözdüm ki elim alışsın diye.Şimdi gelelim kilit noktaya.Son 1 ay kala dehanın 707 soru 707 cevap adlı kitabını özellikle sözel derslerindeki soruları resmen hatmettim.Çünkü bu sorular hemen hemen bütün konuları kapsıyor ve özet nitelikte.Bu kitabı edinin ve sözelde özellikle soruları ezberleyin.En kötü 2 soru muhakkak çok benzer geliyor.Belki 10 kere üsütünden geçtim bu soruların.Analize gelirsek beni şok etti 51 almışım ki en düşük notum bu.90 lık kağıttı.Eğer analiz engelini aşabilirseniz herkesin başarabileceği birşey ama analiz gerçekten çok sakat özellikle komisyondaki bu hoca neye göre puan veriyor anlamış değilim.Yorumlarım dehanın kitabını yorumlarıyla 1-1 hatta daha bile iyiydi bence. Neyse umarım faydalı olur sizlere.Ve umarım allah emeklerinizi boşa çıkarmaz ve bu mutluluğu hepiniz en kısa zmanda tadarsınız.Herkese saygılar.
Benim de üç ders vardı denetim vergi ve analiz vergi ve denetimden geçtim de bu analizi değerlendiren şahıs! kimse görüp tanımak isterim gerçekten iki sınavdır 80-90 beklediğim kağıtlara nasıl 41 veriyor bunu nasıl başarıyor bilemiyorum en güvendiğim ders başıma bela oldu bir de üstüne ortalama sıkıntısından 67 almam lazım çıldırmak üzereyim. Bu durumda itirazında bir anlamı yok 50 verseler bile işime yaramıyor:-(((((((