Yeterlilik Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler bilgi verdiğiniz için o zaman hukuk ve vergi ye mart 2013 sınavını görmeden bakmak çok ta faydalı olmayacatır değil mi?
belki deha kitaplarını günceller. ordan faydalanabiliriz.

temmuz sınavında 7 de 7 yaptığımdan dolayı elimde dehanın tüm kitap ve fasikülleri mevcut kursa gidemeyen ihtiyacı olan arkadaşlara göndere bilirim...

elif hanım fasikülleri göndermenizi rica edebilirmiyim adresi özelden size mail atıyorum şimdiden çok teşekkür ederim ayrıcada tebrik ederim ve allah razı olsun iyi niyetinizden dolayı

elif hanım özelden adresimi yazdım iyi niyatiniz den dolayı tekrar teşekkür etmek istedim.Aralık 2012 de sınava gireceğim kaznırsam bende hakkınız çok olacak bende sizin gibi notları birene göndereceğim tekrar teşekkür ederim

temmuz sınavında 7 de 7 yaptığımdan dolayı elimde dehanın tüm kitap ve fasikülleri mevcut kursa gidemeyen ihtiyacı olan arkadaşlara göndere bilirim...

elif hanım tebrik edrim darısı bizim başımıza.kursa gidemiyorum çünkü bulunduğum şehirde kurs yok.banada gönderirseniz çok mutlu olurum.şimiden tşk. Ayrıca nasıl çalıştınız.nerden başaldınız biraz çalışma progarmınızdan da bahsederseniz çok seviniriz. MAİL ADRESİM: [email protected]

smmm yeterlilik sınavına giren arkadaşlar, finasal muhasebede hesap isim ve numaralrının olduğu bir kitapçımı veriyorlar bilgi verebilirmisiniz.

Arkadaşlar bu soruya cevap verecek kimse yokmu .smmm yeterlilik sınavına giren arkadaşlar, finasal muhasebede hesap isim ve numaralrının olduğu bir kitapç veriyorlar mı bilgi verebilirmisiniz.

finansal muhasebe sınavında cevap kağıdının arka kısmında hesap planı mevcut merak etmeyin herşeyi hazır veriyorlar
sağolsunlar...

arkadaşlar notlardan ziyade kursa giden arkadaşlar hocalar soru tahminde bulunduysa bunları bizlere aktarırsa bizde faydalanmış oluruz.denetim , meslek hukuku , mali analiz dersinde sınavım var.15 günlük zamanımız var ne çalışırsam kar.
herkeze sınavında başarılar diliyorum.

merhaba arkadaşlar,öncelikle sınava hazırlanan arkadaşlara yürekten başarılar dilerim,emek veren kimsenin emeği boşa gitmez inşallah,
bende ilk kez haziran 2013 de sınava gireceğim,yeni yeni çalışmaya başlıyorum,umarım geç kalmamışımdır.
özellikle finansalla ilgili sınav koşulları konusunda soru işaretlerim var,daha evvel sınava girmiş arkadaşlar bahsedebilirlerse çok sevinirim.
yevmiye maddeleri için boş A4 kağıt mı veriliyor,kaç sayfa veriliyor,sayfa sıkıntısı yaşanıyormu,şekil olarak nelere dikkat etmek gerekiyor vs.
tşk.

Merhabalar, Finansal sınavında sayfa sayısına dikkat etmedim ama kitapçık şeklinde cevap kağıdı,bunun bir kısmı yevmiye maddelerinin yazılacağı yevmiye defteri şeklinde çizilmiş kısım, Büyük defter kayıtları için t şeklinde çizilmiş kısım, gelir tablosu,bilanço kısmı (tablo hazır olarak veriliyor)kitapçığın son kısmında hesap planı yer alıyor.Sayfa sayısı yeterli,yevmiye kayıtlarını hesap isimleri vs okunaklı olmasına özen göstermek,yevmiye maddeleri için düzenli olması açısından cetvel bulundurman iyi olucaktır.