Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stresten kaşınıyorsun arkadaşım. sakin ol. ilk defamı sınava girip sonuç bekliyorsun. belli bir aşamadan geçmiş insanlarız. biliyorsun staj başlatmadada gece açıklıyorlardı. bunların bu egzotik tavırlarına alışman lazm.

stresten kaşınıyorsun arkadaşım. sakin ol. ilk defamı sınava girip sonuç bekliyorsun. belli bir aşamadan geçmiş insanlarız. biliyorsun staj başlatmadada gece açıklıyorlardı. bunların bu egzotik tavırlarına alışman lazm.

Bu 3. gırısım Tek ders denetım kaldı . Stresın sebebı o cunkı ne yaptıysam 3 sınavdır denetımden kurtulamadım. Itıraz edıyom bı tık ne yukarı ne asgı oynamıyo . Sadece egzotık tavırları mı ? Neyı tutsan elınde kalıyo . neyse beklemekten baska care yok zaten hepımız ıcın hayırlısı olsun .

3 dönemdirde denetimden kastırıyorlar. bende ilk 2 hakkımda veremedim ve 3. girişimde temmuzda 70 aldım denetimden.

ya bu ne ya, aslına bakarsanız maliyette normal şartlarda geçtim derim.
o akdar eminim kağıttan en az 50
ama diyemiyorum. bu tuhaf hareketler , bir tuhaf puanlamalar vs.
o yüzden stres oldum , olmayacağım iş yapacağım diyorum ama yapamıyorum

Arkadaşlar Allahıma şükürler olsun kazandım. Şimdi mesaj geldi. Ankara odasından mesaj geldi.

sayın ibrahim döner 2012 3. dönem smmm yeterlilik sınavında başarılı oldunuz tebrik ederiz diyor

Ankara odasından mesaj geldi az önce banada sınavı geçmişim 2.girişte bitti çok şükür darısı başınıza Allah emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın