2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Arkadaşlar şimdi odayla görüştüm bilmiyorum paylaşım yapan oldu mu saat 2 de odalara açılacakmış notlar az kaldı hadi bakalım. odalardan öğreniriz sistem bize yarın açılıyormuş inşallah herkrs istediği sonuçlarla karşılaşır

şu an çalışmıyorum.stajim mehmet sarınin yanında idi.tek dersim var.vergi.ümidim yoktu ama bu forumda ufacık bi ihtimalle ben de strese dahil oldum.geçmeyi,başardım oldu diye de istemiyorum artık tek istediğim bu sikintinin bitmesi,ustumden bu yükü atmak.

29-30 Haziran 2013 tarihlerinde yapılan SMMM Sınavı ve 30 Haziran 2013 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmeleri Sonuçları 30 Ağustos 2013 Cuma günü teos.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------
yeni eklendi

dostlar öyle ya da böyle sonuçlar açıklanacak beklemek elbette sıkıcı ama sabretmekten başka çare de yok, yani 2 gündür iş yapmıyorum forum arası iş yapıyorum:)

gecen dönem belirtilen tarihten bir gün önce açıklanmıştı insanların o yüzden umutları var bugünle ilgili.tesmerin sayfasındaki duyurudan haberimiz var merak etmeyin

Bu nedir arkadaşlar ya, 2013/3. dönem giricem sınava, şimdiden stres oluyor insan sizleri gördükçe :)

Tüm arkadaşların sonuçları beklediği gibi çıkar inşallah. Allah hiçbirinize emek zayiliği vermesin.

KAZANDIIIIMMMMMM, ALLAHIM Sana şükürler olsun, emeklerimin karşılığını aldım, BAŞARDIIIIMMMM!!!!!!!!!!! Diye haykırmak istiyorum :D:D:D

Zaten moralim bozuk .. Zam talebime sadaka gibi bir rakamla geldiler.. Yazık emeğime diye üzülüyorum.. Köpek gibi çalışıyorum ..şirkette.. En pis işler çözüm bulmazsa bana gelir.. 3 smmm nin altında bütün işler bana atılır.. çabam ona...

Bir ümit bekliyorum..