Şimdi baktım 2015/1 dönem dahil demiş o zamana kadar olan sınavlara girebiliriz demek mi bu?
Arkadaşlar ders başına kaç kez sınava girme hakkımız var.
Ben 2 kere girdim aralık 3 hakkım olacak ve 4 dersim var.Hiçbir dersi de boş geçmedim
maliyet notu laızm bana da sade ve anlaşılır
maliyetten kursa gittim ama not falan tutmadık hiç birkaç geçmiş yıl sorusu çözdük okadar sonuç aralığa devamsade ve anlaşılır maliyet notu bulursanız smmm_yeterlilik de paylaşırsanız çok sevinirim
maliyet notu laızm bana da sade ve anlaşılır
itirazlar acaba ne zaman sonuçlanır fikri olan varmı ?
şu maliyetin püf noktası felan yok mu vergiden de uygulamaları anlamaıdm konuya hakim olmak için ne yapmalıyım soruyu çözüyorum ama bir değişiklik olsun kafam karışıo parantez içinde bir şey yazıoalr ya kafa karıştırmak için çıakrılacak mı ekelnecekmi bilemiyorum vergiden geçenler uygulama sorularını anlatabilir mi
sema hanım maliyet notları bende mevcut size iletebilirim çok hoş ve esprili bir anlatımı var nasıl ulaştırabilirim size?
sema hanım maliyet notları bende mevcut size iletebilirim çok hoş ve esprili bir anlatımı var nasıl ulaştırabilirim size?
smm yeterlilik adresine ve netlook01 adresine maliyet notlarını gönderdim arkadaşlar bilginizee.
Çok teşekkür ederiz.. gerçekten güzel anlatmış![]()