sorundegil86
Katkı Sunan Üye
aRKADASLAR KIM OLDUKLARINI OGRENEMIYROMUYUZ BUNLARIN...
ben kendımı kotu hıssedıyordum ancak sız benden daha kotymussunuz benımde aynı durumdayım yanlızca 4 yıldır denetımdeyım ama oldugmuz duruma bakınSınav Konusu Sınav Notu İtiraz Sonrası Sınav Notu
Muhasebe Denetimi 36 36
Not: 5 yıllık denetciyim
SPK bapımsız denetim ve iç denetçi sertifikalarım var.
benim değişmiş arkadaşlar, 2 puan eklemiş denetimci komedi ya resmen
Sınav Konusu Sınav Notu İtiraz Sonrası Sınav Notu
Muhasebe Denetimi 36 38
Vergi Mevzuatı 40 40
denetimden 70-80 beklerken bu notla kalmak, anlamadım, hiç de anlamayacağım!!
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Sınav Konusu[/TD]
[TD]Sınav Notu[/TD]
[TD]İtiraz Sonrası Sınav Notu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Finansal Tablolar ve Analizi[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
O kadar emin dimki aynı notu yapıştırıcaklarından sonuç ortada bir daha asla itiraz etmem
O değil de şimdi bir ders için sınavdan sonra 2 ay daha açıklanmasını bekleyeceğiz ..
benimde ilk girişimde 7/7 umudu vardı 7/6 oldu ama fin tablolardan kalmak hüsran olduBenim tek dersti ve hiç beklemediğim dersti mali tablolar.
Tek ders mali tablolar analizi 43 ile bırakmıştı. Sonuç aynı...Hayırlısı...
Analizden sonuçu değişen varmı???
Analizden aralıkta girecek olan arkadaşlar nasıl çalışmalıyım ki en az 50 alayım...Son hakkım aralıkta 4 girişim olacak analizden. Tavsiyelerinizi bekliyorum...Rabbim cümlesiyle bizide bu sınavdan hayırlısıyla geçmemizi nasip etsin....
aynı benim durum43 ve gene 43....okadarda emindim, yazıklar olsun
Bence okumadan yapıştırmışlar bende kağıdıma güveniyordum allaha havale ediyorum
parantez içinde ünlemin ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım yoksa böyle bir yorum yapmazdınPardon siz kendi yazdiginiza inaniyor musunuz ? Yetistirmek icin ayni notu yapistirmislar. Gülerim buna çünkü zaten sure geçti yetistirenediler. Hem insanlarin hakkini aramasi kadar normal birsey yok.