uyumsoft

Maliyeciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuceli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam arkadaşlar.kuralara uyalım renkliyazı kullanmayalım elektirik yakıyormuş forum çok :)

Merhaba Osman Bey'di sanırım,

Alomaliye.com Forum Kuralları'nı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Bu kuralların tecrübeyle oluşturulduğunu unutmayın.
Nasıl ki çalıştığınız işyerlerinde belli bir kural & disiplin zinciri varsa, burada da aynı şeyler geçerlidir. Online mecra olması, kuralların olmayacağı veya kurallarla dalga geçilebileceği anlamına gelmez.

forum kurallarını biliyorum.espridemi yapmayalım arkadaşımızın iletisine.forum bölümü de bunlara uygun sanırım.ikide bir uyarılacaksak silelim gitsin ozaman üyeliğimizi.bizlere çocuk muamelesi yapmayın arkadaşım.resmi gazetede yazmıyoruz sayın admin.

forum düzenini bozmak gibi bir amacımda yok.mizah eğlence bölümündede bu gibi latifeler olmayacaksa buraya yazmamızın bir anlamı yok ozaman.

Alomaliye.com Forum Kuralları'nı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Bu kuralların tecrübeyle oluşturulduğunu unutmayın.
Nasıl ki çalıştığınız işyerlerinde belli bir kural & disiplin zinciri varsa, burada da aynı şeyler geçerlidir. Online mecra olması, kuralların olmayacağı veya kurallarla dalga geçilebileceği anlamına gelmez.

sayın admin, İnsanlar ifadeleri ile ruh hallerini yazınsal ve görsel ortamlarda anlatırken yazıların soğukluğundan duygularını kurtarmak için küçük duygusal ifadelerin yanında renkleri de kullanırlar. Renklerin duyguları ifade etme gücü hakkında da birçok araştırma mevcuttur. Hele ki bilimsel veya kurumsal anlam taşımayan yazılarda özellikle şiir hikaye fıkra mizahsel yazılarda ve görsellerde farklı renklerin kullanılması ortamın sempatik olmasını sağladığı gibi yazan kişininde o an ki ruh hali hakkında da bilgi vermektedir.
Bu nedenle yukarıda renklendirerek dikkatinizi çekmeye benimde eleştirimi ifade etmeye çalıştığım cümlenizi anlamlandıramıyorum. Kurallar yasaklar olmalı aksini düşünmüyorum ancak renklendirmenin yasaklanmasının manasızlığı da açıktır.

Osman beyin o cümleleri ne amaçla söylediiği ve yapmış olduğu şakayla karışık ifadeyi hepimiz çok iyi anladık. bu neden yapmış olduğunuz uyarı haksızlık oluşturmaktadır.

Sayın admin ;

Ayrıca "Merhaba Osman Bey'di sanırım, " tarzındaki hitabınızda hiç hoş olmadı. Pekala emin olamadığınız isimleri birkaç saniyenizi ayırarak klavye veya farenizin yukarı yön işaretini kullanarak emin olabilirdiniz. Ancak sizin bu tarz ifadeyle giriş yapmayı tercih etmeniz düşündürücüdür. Acaba forum okurları admin bu tarz ifadeyle kendini büyük görerek gurur yapıyor aynı zamanda karşıdakini alaylıyor ve küçük mü görüyor diye düşünmezler mi soruyorum..

( Belki bu yazılarım yönetim tarafından hoşgörüyle yaklaşılmayacak üyeliğimizde iptal edilecektir. Ancak arkadaşımıza yapılan haksız çıkışın karşısında da susamazdım.)

Bu arada şunuda söylemek isterim formla ilgili kurallar hakkında en iyi bilen Osman bey derim çünkü; şimdiye kadar bir sürü forma Osman beyin büyük emeğiyle girmiş bulunmaktayız.Diğer formlarda yapılan yazışmaları ve paylaşımları görseydiniz herhalde küçük dilinizi yutardınız.kaldıki siz burda renkli yazıya dahi müdehale etmektesiniz.bu forma katıldıktan beri tek işiniz müdehale etmek.Osman bey bence yerinde ve çok güzel bir espri yaptı teşekkürler Osman bey:alkış:

Sayın admin ;

Ayrıca "Merhaba Osman Bey'di sanırım, " tarzındaki hitabınızda hiç hoş olmadı. Pekala emin olamadığınız isimleri birkaç saniyenizi ayırarak klavye veya farenizin yukarı yön işaretini kullanarak emin olabilirdiniz. Ancak sizin bu tarz ifadeyle giriş yapmayı tercih etmeniz düşündürücüdür. Acaba forum okurları admin bu tarz ifadeyle kendini büyük görerek gurur yapıyor aynı zamanda karşıdakini alaylıyor ve küçük mü görüyor diye düşünmezler mi soruyorum..

( Belki bu yazılarım yönetim tarafından hoşgörüyle yaklaşılmayacak üyeliğimizde iptal edilecektir. Ancak arkadaşımıza yapılan haksız çıkışın karşısında da susamazdım.)

Kim olduğunuzu bilmiyorum ama ağzınıza sağlık...:alkış::alkış:

Bu arada şunuda söylemek isterim formla ilgili kurallar hakkında en iyi bilen Osman bey derim çünkü; şimdiye kadar bir sürü forma Osman beyin büyük emeğiyle girmiş bulunmaktayız.Diğer formlarda yapılan yazışmaları ve paylaşımları görseydiniz herhalde küçük dilinizi yutardınız.kaldıki siz burda renkli yazıya dahi müdehale etmektesiniz.bu forma katıldıktan beri tek işiniz müdehale etmek.Osman bey bence yerinde ve çok güzel bir espri yaptı teşekkürler Osman bey:alkış:

kuralları bilemeyerek renkli bi yazı yazdım ortalık garışdı.
SILA01 sende amma guralcısın yav. hemende benim renkli yazıma uyarı yazdın. abovv.. kem küm. falan feşmegan. :))

"Alemde çarşı baskı karşı "diye büyük boy resim paylaşsam yasak mı acep :) :)

Kartallar birlik beraberlikten yana son iki haftadır. Hani derlerdi Kartallar yüksek uçar hasret kaldık ...doğamıza aykırı bu yaaa

isterse kartal küme düşsün. onun erdemli onurlu duruşu yeter..

bi gs li olarak kartallara sevgi selam gönderiyom. :alkış: