2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

niyeysr 2013 3.dönem stajerlerine kasııtlılarmıs gibi gelıyor bana gerek sınavda gerekse açıklarken böle bi gerilim yaşatılabilirmi yaa 4 gündür telef olduk umarım yarın öğleden sonraya bırakmazlarrrr:mad:

kayseri smmm internet sitesi kurulduğundan bu yana ilk defa bu kadar kasıyordur heralde.sonuçlar açıklansa da denetim maliyet gibi derslerin not dağılımını görsek.geçen sınav denetim çok iyi geçmesine rağmen notların düşük olmasından kafamda acabalar oluşmuş ve sonunda korktuğum başıma gelmişti.inşallah bu sefer de öyle olmaz.gerçi bu dönem denetimden hiç umudum yok bari diğerlerinden çakmasak

sayılsalları verdim vergiye girmedim meslek denetim temel hukuk var sonucunu beklediğim.vergiden 2. girişim kalırsam diğerlerinden 4. girişim olacak.ama kaldıklarımdan martta girmeyeceğim.hazirana bırakacağım.martta sadece vergiden girmeyi düşünüyorum

Görünen o ki sinirler gevşemiş .. Olduğu kadar , olmadığı kader diyelim arkadaşlar ruh sağlığı herşeyden kıymetli :))
İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır..

sidarta_77 değerli bir arkadaşımızdır.. ve yardımseverdir sadece anlamaya çalışın.. o ( ! ) ... anektot olarak yerleştirir.. vermek istediği mesajın tersinden anlamanızı sağlar.. :)

çok yardımları görülmüştür.. sayın ilk girisi olan arkadaşlar .. sakinnn .. :)

saygılar sitarda 77 ...

yaa Allah aşkına arkadaşlar ne dalga geçmesi, burda kimse haybeye not alıpta geçmiyo herkes gecesini gündüz<üne katıpta ders veriyo..Bu yüzden kimsenn kimseyle dalga geçme gibi bi lüksü yok zaten geçmezlerde...az rahat olun az kaldı hayırlısıyla..

Merhaba Arkadaşlar bugün odalar tarafından aranan bir arkadaşımız olursa hangi odanın aradığını ve adının soyadının ilk harfini paylaşırsa seviniriz...
Teşekkürler.

yaa Allah aşkına arkadaşlar ne dalga geçmesi, burda kimse haybeye not alıpta geçmiyo herkes gecesini gündüz<üne katıpta ders veriyo..Bu yüzden kimsenn kimseyle dalga geçme gibi bi lüksü yok zaten geçmezlerde...az rahat olun az kaldı hayırlısıyla..

dalga geçiyorlar derken 3üydü 4 ü yaptılar bakalım nolcak anlamında soyledim ?

sidarta_77 değerli bir arkadaşımızdır.. ve yardımseverdir sadece anlamaya çalışın.. o ( ! ) ... anektot olarak yerleştirir.. vermek istediği mesajın tersinden anlamanızı sağlar.. :)

çok yardımları görülmüştür.. sayın ilk girisi olan arkadaşlar .. sakinnn .. :)

saygılar sitarda 77 ...

eywallah kardeşim sağolasın aynı şekilde sorundegil86

Arkadaşlar açıklanacak olan sonuç paylaşımlarımızı lütfen o konunun altında yapalım. Herkese teşekkürler.

Arkadaşlar Kayseri SMMM Odası ile görüştüm. Henüz kendilerine sonuçların gelmediğini Cumartesi günü açıklamanın ve bilginin 2 gün gecikeceği bilgisini almışlar.
Dolayısı ile bu gecikme pazartesi-salı olarak değerlendirilirse odalara erkenden bilgi gelmesi söz konusu olmayabilir. Umarım daha da geciktirmezler.