2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

aaaa öylemi (!!!!)

üslubun hiç hoş değil 15 yaşında bir ergen gibi yazıyorsun.yanlış anlamışım bilmiyordum diyeceğin yerde üste çıkmaya çalışıyorsun.neyse insanların başka sıkıntıları var kişisel bir sıkıntın varsa bana özel mesaj yazabilirsin.ben sana daha cevap vermeyeceğim

denetimden yapmaları gereken sınavdan kalanlara ek bir sınav hakkı daha vermeleri ama bunlarda onu yapacak feraset yok maalesef

Arkadaşlar TESMER'i aradım. Sistem bugün 10da odalara açılacak hatta açılmış olması lazım dedi :) Odanızla görüşün dediler :) İzmir'i arıyorum şimdi.

Bu nedir böyle ya kollarıma bacaklarıma ağrılar girdi stresten, yok iki gün gecikecekmişte öylemişte böyleymişte falanmış filanmış. İlk defa bu sınavda mı birileri son hakkını kullanıyor sanki, oldu olacak 1 martta açıklasınlar,

30 Kasım - 1 Aralık 2013 Tarihlerinde yapılan SMMM Sınavı ve 1 Aralık 2013 tarihinde yapılan ABC Grubu Staj Değerlendirmeleri sonuçları 4 Şubat 2014 Salı günü sonuc.tesmer.org.tr adresinde açıklanacaktır.

arkadaşlar teosta bu kadar net ifadeler varsa bunlar bugün açıklamazlar sonuçları.zaten arananda olmamış.bugün aramalar olur yarın açıklanır boşuna ümitlenmeyin işlerinizi ihmal etmeyin.geçici ye yoğunlaşın :)

odalar yarın açıklar.. bugün kazananları arayıp süprizzzz derler :) ... görseler bile görmüyoruz derler... arayıp zaman harcamayın...