2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

kesinlikle bekliyordum düzenli olarak odanın yeterlilik kursu dehanın konu özetleri ve çıkmış sınav sorularının iyi analizi herkese tavsiyem illaki alt yapı da lazım

evet..sizinle aynı mantıkla çalıştık odanın kursu,denetim internet notlar... dehanın kitapları... ben 15 belki alırım..biraz da insanın şansı olması gerekiyor belki ben günümde değildim galiba sınavda...tekrar tebrik diğer arkadaşlara ve kendime bol dua...

kesinlikle bekliyordum düzenli olarak odanın yeterlilik kursu dehanın konu özetleri ve çıkmış sınav sorularının iyi analizi herkese tavsiyem illaki alt yapı da lazım

Gerçekten tebrikler hayırlı olsun.Kasım sınavı denetim anlamında gerçekten hepimize süprüz oldu.Size bravo.9 aydır hazırlanıyorum demişsiniz çalışıyormusunuz 7/7 yapan birinin gerçekten tafsiyelerine ihtiyacımız var özellikle denetim için kgk sınavda çıkacagını nerden biliyordunuz

Gerçekten tebrikler hayırlı olsun.Kasım sınavı denetim anlamında gerçekten hepimize süprüz oldu.Size bravo.9 aydır hazırlanıyorum demişsiniz çalışıyormusunuz 7/7 yapan birinin gerçekten tafsiyelerine ihtiyacımız var özellikle denetim için kgk sınavda çıkacagını nerden biliyordunuz

ağzınıza sağlık..iyi hazırlanmış demek ki arkadaşımız.. ben odanın kursuyla 2 ders anca verebilmiştim gerçi günde 11 saat çalışıyordum o dönem..hayırlısı diyelim.