2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Kendilerinin bir yerlere zor geldiğini hissettiklerinden düşük not veriyorlar. Benimde ortalamayı tutturmam için 3 derstende en az 60 almam gerekecek gibi. Tabi bunlar Tesmerin not değiştirmesinden önceydi. Bakalım akşam ki notlar açıklandıktan sonra ne olacak.
Hani bir söz vardır ya gecesi gündüzüne uymuyor diye.Tam tesmere göre işte!

benim tek ders maliyet kaldı ondan da ortalamayı tutturmam için 60 almam gerekiyor ders saten zor gelde 60 al
birde iki derse birden mi girsem bilemedim

kardeş sen piskopat mısın?şu maliyette bir gir 50-60 artık ne alırsan al da ondan sonra düşün hanginden gireceğini.girersin başka derse maliyetten 60-70 alır ondan kalırsın sonra vur başını duvarlara

Maliyet muhasebesi çok zorlandığım derslerden biriydi.İstanbul'da Deha'nın kursuna gittim.Maliyet muhasebesi hocasının ders anlatımı çok iyiydi.Bu dersi hem anlamaya hem de sevmeye başladım.Sınavda 1.soruya fazla takılmadan 2.ve 3. soruları cevapladım.Benim için zor olan dersten, çok şükür 50 ile geçtim.Yurdakul Çaldağ'ın kitabına ve ders notlarıma çalıştım.
Kursa gitme imkanın varsa ,bu ders için gitmeni tavsiye ederim.İstersen kurs defterimden fotokopi çekip adresine gönderebilirim.

Emeğinin karşılığını alman dileğiyle,

Saygılarımla,

merhaba arkadaşım,
ben mersindeyim ve tek dersim maliyet kaldı.kaynak yönünden sıkıntı çekiyorum.fotokopi gönderebilirsen adresimi verebilirim.maliyeti karşılamaya hazırım.bu arada başarılı olan tüm arkadaşları tebrik ederim.

kardeş sen piskopat mısın?şu maliyette bir gir 50-60 artık ne alırsan al da ondan sonra düşün hanginden gireceğini.girersin başka derse maliyetten 60-70 alır ondan kalırsın sonra vur başını duvarlara

valla dostum piskopat değildim ama gidişatım o yöne doğru insanın psikolojisini bozdu bunlar
bir an evvel alayım diyorum şu belgeyi

sistem senin dediğin gibi işlemiyor bilader. Not yükseltmeye girdiğinde önceki yüksekse önceki dikkate alınıyor

valla dostum piskopat değildim ama gidişatım o yöne doğru insanın psikolojisini bozdu bunlar
bir an evvel alayım diyorum şu belgeyi

alırsın inşallah.önce maliyete karşı şu kafandaki önyargıları sil.o kadar zor bir ders değil.sen vergiyi vermiş adamsın ne korkuyorsun maliyetten.maliyette bol soru çöz.sınava bir hafta kala da son 10 yılı çöz.60 almazsan bul beni senin yerine sınava gireyim :)

benimde maliyetten ve vergiden 60 puan almam lazım. toplamda 120 puana ihtiyacım olacak.

birde forumda dolaşmaktan ders çalışamıyorum.. Yeni bir gelişme var mı diye gözüm sürekli forumda Tesmerde

Benimde iki dersim kaldı.İkisinden de 50 alsam ortalamam 60,50 sınırda kurtarıyorum.hukuk 58,finansal muhasebe 68 bu notlardan biri bir eksik olsa ortalama tutmuyor.Rabbim büyüksün diyorum ortalama sorunun kalmadı.Şükür.

düzeltme

arkadaşlar kursa gitmek istiyorum ama hangi dershaneyi önerirsiniz.Staja girişte bilge eğitimle ilk girişte kazanmıştım.ama şimdi smmm yeterlilikte ne yapacağımı şaşırdım. istanbulda oturmaktayım.

Son düzenleme:
sistem senin dediğin gibi işlemiyor bilader. Not yükseltmeye girdiğinde önceki yüksekse önceki dikkate alınıyor

not yükseltme sınavıyla ilgili ismmmo ya sorulan 75. soru arkadaşın dediği gibi olduğunu gösteriyor.yükseltmeye gireceklere duyrulur.

SMMM yeterlilik sınavlarında not
yükseltmek için girilen derslerde hangi
notlar dikkate alınır?

Sınava girdiği derslerden en yüksek notu aldığı
sınavı geçerli olur.

Link aşağıdadır

İSMMMO

alırsın inşallah.önce maliyete karşı şu kafandaki önyargıları sil.o kadar zor bir ders değil.sen vergiyi vermiş adamsın ne korkuyorsun maliyetten.maliyette bol soru çöz.sınava bir hafta kala da son 10 yılı çöz.60 almazsan bul beni senin yerine sınava gireyim :)

aslında maliyetim iyi odadan toplantıya çağırmışlardı sınava girecekleri çay molasında bi hocaya sorduk maliyetten ne çıkar diye satılan malın maliyeti çıkar dedi kademeli dağıtım çıkar dedi bir de o meşhur birinci soru çıkarsa bomba olur dedi dediği gibi de çıktı çalışmıştım ama sınava 20 dk geç girdim kanter içinde kalmıştım koşmaktan sırtımda da çanta sınava girdim 10 dk soluklandım yoksa hepsini yapardım 3 soruda du ufacık bir yerden kaçırdım vardır bir hayır

aslında maliyetim iyi odadan toplantıya çağırmışlardı sınava girecekleri çay molasında bi hocaya sorduk maliyetten ne çıkar diye satılan malın maliyeti çıkar dedi kademeli dağıtım çıkar dedi bir de o meşhur birinci soru çıkarsa bomba olur dedi dediği gibi de çıktı çalışmıştım ama sınava 20 dk geç girdim kanter içinde kalmıştım koşmaktan sırtımda da çanta sınava girdim 10 dk soluklandım yoksa hepsini yapardım 3 soruda du ufacık bir yerden kaçırdım vardır bir hayır
mart 2013 sınavından önce odanın eğitimine gitmiştim takip edenler bilir vergiden örtülü sermayeden soru beklediğini söylemişti hoca.kasım sınavında sordular.imkanı olanlar gitsin faydasını görür.ben şahsen mart sınavı için katılacağım bilgilendirme toplantısına.genel bir tekrar olur en kötü ihtimalle

mart 2013 sınavından önce odanın eğitimine gitmiştim takip edenler bilir vergiden örtülü sermayeden soru beklediğini söylemişti hoca.kasım sınavında sordular.imkanı olanlar gitsin faydasını görür.ben şahsen mart sınavı için katılacağım bilgilendirme toplantısına.genel bir tekrar olur en kötü ihtimalle

Sınavdan kaç gün önce oluyor acaba ben hiç gitmedim mail falanda gelmiyor bende gitmek istiyorum