Denetim ,Vergi, Maliyet Kitapları Veriyorum

issademirel

Katkı Sunan Üye
Üyelik
25 May 2012
Mesajlar
284
Konum
AFYON
Elimde denetim ömer dumanın
maliyet yurdakulun
vergi ozan bingölün kitapları var

ayrıca dersane kitapcıkları var isteyene kargo edebilirim.
Lütfen imkanı olmayanlar istesin
 
Çok güzel bir davranış hocam.Bende tktvlkn hocamdan istedim kitaplarını. Allah razı olsun bana kargo ile gönderecek. İyi ki sizin gibi insanlar var şu dünyada :)
 
Çok güzel bir davranış hocam.Bende tktvlkn hocamdan istedim kitaplarını. Allah razı olsun bana kargo ile gönderecek. İyi ki sizin gibi insanlar var şu dünyada :)

ALLAH SİZLERDEN DE RAZI OLSUN
ama kimse istemedi notları daha işyerinde bekletiyorum isteyene hemen kargo edeceğim
 
Bende geçtiğim derslerin kitaplarını birine vermek istedim hatta kargoda benden olsun dedim kimse talip olmadı beşide tertemizdi bakmaya vakit olmamıştı çünkü.En sonunda bende facebook da yazdım aynı yazıyı ilk talibine gönderdim.Konyada bir hanıma gitti helali hoş olsun.İllaki birine vermek istiyorsanız facebooka yazın.Burda pek ilgilenen yok.
 
Ben aslında burdan bir arkadaştan istemiştim vergi ve maliyet kitabını göndericekti henüz göndermedi issademirel kitapları gönderirsen çok memnun olurum.
 
ben aslında burdan bir arkadaştan istemiştim vergi ve maliyet kitabını göndericekti henüz göndermedi issademirel kitapları gönderirsen çok memnun olurum.

tamam zeynep hanım size göndereyim
aslında bende maliyetten kaldım ama bana da biri göndermişti aynı kitaptan iki tane oldu
vergi kitabı güzel ben 50 aldım geçtim çıkan sorulardan bidaha pek sormuyorlar çıkan soruları kitaptan işaretledim ve onlara hiç çalışmadım öyle geçtim.
 
arkadaşlar denetim hariç geçtiğim 6 ders kitabını ve özet fasıkülleri (dehanın) ihtiyacı olan birine kargo yapabılırım.
 
ben denetimi bi arkadaşa
vergi ve maliyeti zeynebe gönderiyorum aynı kişilere göndermeyelim bi işe yaramaz
 
sayın issademirel vergiden ozan bingöl hocanın kitabını bende kullandım çok faydalı idi. bende geçtim isteyene gönderebilirim, özelden mesaj atarsanız yollarım
 
Helal be size işte bu. Allah sizden razı olsun. bende tktvlkn hocamdan istedim kitaplarını sağolsun kargoya vermiş 19 unda alacam kargodon.inş. bende ruhsatı alınca kitapları ihtiyacı olan birine gönderecem.
 
Üst