Mart 2014 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair

benim verdiğim cevaplar netti sadece yapamayacak işler sorusuna herkes gibi bende yasakları yazdım
diğer 4 soru tam 80 puan:)

Evet ya cok iyi bildigim biseydi ama sinav stresiyle mi bilmiyorm artik malesef finansmani da attim insallah 15 puanimizi silmez son kismi cunku.2. Sorudada stok kartim ve 1.dagitimim dogru sadece.insallah gecer puan aliriz 20 mayista aciklanacakmis

bu kadar kasmalarında ki maksatı bir türlü çözemiyorum.

insanları elemek,bir sonraki döneme bırakmak...staj başlatmada 8 martta insanları dökmüşler yeter ki kazanamasınlar diye her şey yapılmış itirazlar...meslekte kaliteyi yükseltiyorlarmış,sınava gireceklere bir eleme yapıcaklarına paraları alıp insanları süründürüyorlar,dersin başımız göğe ericek ruhsatı alınca !! ben bu süreçte sadece zarar gördüm bu güne kadar bakalım...

Evet ya cok iyi bildigim biseydi ama sinav stresiyle mi bilmiyorm artik malesef finansmani da attim insallah 15 puanimizi silmez son kismi cunku.2. Sorudada stok kartim ve 1.dagitimim dogru sadece.insallah gecer puan aliriz 20 mayista aciklanacakmis

Şimdi okuyunca gerçekten çok şaşırdım 20 Mayıs hayret bu sefer en azından katgaşayı engellemek adına erken davranmışlar.Fakat yine 17 gibi açıklamak zorunda olsukları sınav sonuçları için 3 gün eklemişler.

Umarım allah hepimizin yardımcısı olur çektiğimiz bu stres yaşadığımız bu eziyet son bulur.Sınavdan sonra kadıköy meydanına kadar yürüdüm marmara üniv.bir yandan da ağla ağla.Git gel stres zaman insan eşiyle bile ilgilenemiyor vicdan yapıyor ders çalışmama lazım.Hayatımızdan çok şey gidiyor ama umarım karşılığını alırız

Şimdi okuyunca gerçekten çok şaşırdım 20 Mayıs hayret bu sefer en azından katgaşayı engellemek adına erken davranmışlar.Fakat yine 17 gibi açıklamak zorunda olsukları sınav sonuçları için 3 gün eklemişler.

Umarım allah hepimizin yardımcısı olur çektiğimiz bu stres yaşadığımız bu eziyet son bulur.Sınavdan sonra kadıköy meydanına kadar yürüdüm marmara üniv.bir yandan da ağla ağla.Git gel stres zaman insan eşiyle bile ilgilenemiyor vicdan yapıyor ders çalışmama lazım.Hayatımızdan çok şey gidiyor ama umarım karşılığını alırız

Sizi çok iyi anlıyorum .. Allah Yardımcımız olsun...

Bende attım .. ki bile bile hata .. adamlar affetmese yeri.. 780 görünce offff.. niye geçen dönemlerdeki gibi smmm tablosu sormadılarsa... 150 ayıklattırdı adam .... :(

ne olacak bu halimiz sizce 50 verirlermi bide 2. soru yetmiş puan vermişler acaba ikinci soruda cevaplar 1 dağıtım 20 puan 2. dağıtım 20 puan ssk tahakkuk fişi 20 puan fifo kart 10 puan olarakmı düşünüyorlar ?

bence sen geçersin çünkü birinci dağıtımı yapmışsın öyle tamin ediyorum. bende birinci dağıtımı yetiştirseydim biraz daha umutlu olurdum. ama malesef

benim verdiğim cevaplar netti sadece yapamayacak işler sorusuna herkes gibi bende yasakları yazdım
diğer 4 soru tam 80 puan:)

Meslekten hepsini son noktasına kadar yaptım 100 olması lazım bana 50 versinler gerisi onların olsun :)))) 100 bekleyen bir kişi 50 alırmı korkusu yaşıyor.

2 gündür saat 10 da uyuyorum yaaa jetlang olmuş gibiyim.. iyice dağıttım. :)

ders çalıştığım masa bile öylece dururyor. yanına uğramıyorum.. küstüm ona sanırım :D

geçen sınavda denetimden endişeli,vergiyi geçtim derken tersi oldu.... belki de geçicez hiç gerek kalmıyacak ancak geçen sefer geç toparlanıp ders çalıştım, bu sefer zaten son hakkım olucak bir arkadaşın dediği gibi 90 la final yaparım artık :)))