sadece meslekten girdim, aramazlarsa en üst mahkemeye kadar yolu var zaten![]()
bu kadar kasmalarında ki maksatı bir türlü çözemiyorum.
Evet ya cok iyi bildigim biseydi ama sinav stresiyle mi bilmiyorm artik malesef finansmani da attim insallah 15 puanimizi silmez son kismi cunku.2. Sorudada stok kartim ve 1.dagitimim dogru sadece.insallah gecer puan aliriz 20 mayista aciklanacakmis
Şimdi okuyunca gerçekten çok şaşırdım 20 Mayıs hayret bu sefer en azından katgaşayı engellemek adına erken davranmışlar.Fakat yine 17 gibi açıklamak zorunda olsukları sınav sonuçları için 3 gün eklemişler.
Umarım allah hepimizin yardımcısı olur çektiğimiz bu stres yaşadığımız bu eziyet son bulur.Sınavdan sonra kadıköy meydanına kadar yürüdüm marmara üniv.bir yandan da ağla ağla.Git gel stres zaman insan eşiyle bile ilgilenemiyor vicdan yapıyor ders çalışmama lazım.Hayatımızdan çok şey gidiyor ama umarım karşılığını alırız
Bende attım .. ki bile bile hata .. adamlar affetmese yeri.. 780 görünce offff.. niye geçen dönemlerdeki gibi smmm tablosu sormadılarsa... 150 ayıklattırdı adam ....![]()
Evet ya cok iyi bildigim biseydi ama sinav stresiyle mi bilmiyorm artik malesef finansmani da attim insallah 15 puanimizi silmez son kismi cunku.2. Sorudada stok kartim ve 1.dagitimim dogru sadece.insallah gecer puan aliriz 20 mayista aciklanacakmis
benim verdiğim cevaplar netti sadece yapamayacak işler sorusuna herkes gibi bende yasakları yazdım
diğer 4 soru tam 80 puan![]()
Meslekten hepsini son noktasına kadar yaptım 100 olması lazım bana 50 versinler gerisi onların olsun))) 100 bekleyen bir kişi 50 alırmı korkusu yaşıyor.
Meslekten hepsini son noktasına kadar yaptım 100 olması lazım bana 50 versinler gerisi onların olsun))) 100 bekleyen bir kişi 50 alırmı korkusu yaşıyor.