Son 14 gün stres başladı yine. Sonuçlar açıklanacak 20 sinde 1 ay sonra tekrar sınav nasıl bir döngüdür bu böyle.. Ömrümüz ders çalışmakla geçti..
Bu kadar stres bu kadar emek umarım allah karşılığını almayı nasip eder
Betül hanım inşallah bol bol dua edelim...
İnşallah allah hepimize geçmek nasip etsin bu stresten kurtarsın bizi
HERKESİ GEÇİRSİNLER neyin hesabını yapıyorlar daha
1 dersten dosya yakanlar var benimde tek maliyetim kaldı. Yazık emeklere bilsem bu işe hiç girmezdim.
ne psikolojimiz kaldı ne maddiyatımız
rabbim herkesi bu çileden kurtarsın.
sistem baştan yanlış eleme yapılacaksa baştan yapılır stajyerleri sınavla alıp 3 sene staj yaptırıp sonrada kusura bakma sen yeterli değilsin 2 sene sonra tekrar dene demek büyük saçmalık haksızlık tek sınav olmalı ve staja başlatma sınavı klasik olmalı eleme başlatmada yapılmalıHerkesi geçirsinler mi? Yok artık
O zaman ne değeri kaldı mesleğin? Kimsenin hakkı yenmesin, geçmeyi hak edenler geçsin dileğim.
Herkesi geçirsinler mi? Yok artık
O zaman ne değeri kaldı mesleğin? Kimsenin hakkı yenmesin, geçmeyi hak edenler geçsin dileğim.
Bizim sınavında SGS sınavı gibi erken açıklanma ihtimali olabilir mi, mesela ayın 15. günü gibi.
20 sinde açıklanır sonra sistem kitlenir sonra notlar geri çekilir 21 akşam 9dan sonra rahat rahat görebiliriz. dünya para veriyoruz sistemin alt yapısına bi bakın. ucuz kalitesiz ne işimizi çözdü bu teos. bi para yatır sınava başvur. offf offff
zor bekleyişte son 34 gün, belirsizlik çok kötü ve bir türlü çalışmaya başlayamıyorum. Maliyette 1. soruyu tam yapan ve 2. sorudan az çok bişeyler yapan geçicek inşallah kağıtları insaflı okurlaraçıklansın ve yolumuzu çizelim son hakkıma giricem Allah yardımcımız olsun..