Üşenmeyip odayı aradım, oradaki bayan 6-7 kişinin karışık olarak arama yaptığını söyledi.Soyad sırasına göre mi arıyorlar ?arkadaslar
Üşenmeyip odayı aradım, oradaki bayan 6-7 kişinin karışık olarak arama yaptığını söyledi.Soyad sırasına göre mi arıyorlar ?arkadaslar
hangi odayla görüştünüz İSMMO mu?odayla konuştum şimdi;
aranan kişilerin karışık arandığını söylediler.
anladığım ve tahmin ettiğim kadarıyla kişiler bölüştürülüp arama yapılıyor.
umutla beklemeye devam![]()
hangi odayla görüştünüz İSMMO mu?
sabahki notlar doğrumuydu acabaki....
bende busoruyu merakla bekliyorum bir arkadaş deneme dedi ama umut işte kaldığımızı gördük ya birkere nedeğişecekse bekliyoruz
soy adım S Adana SMMM odası - sanırım kaldım tek dersten sürüüüünnn ki çalışmıştımda... ama şans işte ...
kazanan arkadaşlarıma başarılar.. son sınav hakkıma gireceğim.. bu şansla yakarımda ... girip girmemekte kararsızım...
soy adım S Adana SMMM odası - sanırım kaldım tek dersten sürüüüünnn ki çalışmıştımda... ama şans işte ...
kazanan arkadaşlarıma başarılar.. son sınav hakkıma gireceğim.. bu şansla yakarımda ... girip girmemekte kararsızım...
Son sınav hakkına gir tabiki....
iş yerindeyim.. şuan sabhtan beri kimseyle konuşmadım, şakalaşmadım bile .. ben hakediyordum köpek gibi çalışmıştım....
konsantre olamadım.
Benim 3 ders var.Vergi ve maliyet son hakkım denetim 2 hakkım var.Benim bunalımımı depresyonumu siz düşünün.7/7 arkadaşları tebrik ediyorum.2013/1 dönem başladım halen sürünüyorum dosya yakma ihtimalim çok yüksek sonuçlar açıklanınca bakmaya bile cesaretim yok nasıl bir psikolojiyse bu :banghead:
sınava girmek mesele değil ki veremezsen dosya yakmak sorun