Haziran 2014 Yeterlilik Sınavına Dair

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ozan Bingöl @ozanbingoll · 22 Tem
Kasım dönemi yeterlilik vergi mevzuatı sınavına ilişkin eğitimlerim 31 Ağustos pazar günü İstanbul'da başlayacaktır, bilgilerinize...

Sanırım finansal muhasebenin okunması biraz zahmetli.. hocalarıda anlamak lazım bazen :) ... sabır kalmadı biliyorum ama elden ne gelirki başka..

umut dolu gelecek sonuçlar dileğiyle..

maliyet muhasebesinin okunması bence hiç zahmetli değil sonuç yanlışsa çiz sıfır yaz geç. bu kadar basit . gidişata puan veren olduğunu sanmıyorum.neyse açıklanınca göreceğiz gidişata bakıp bakmadıklarını

ne zorlu bir süreçmiş şu yeterliliği vermek hayatımın ortasında yoldaki öküz misali duruyor.ne kornadan anlıyor ne sopadan.çekilse de kenara yolumuza devam etsek

ne zorlu bir süreçmiş şu yeterliliği vermek hayatımın ortasında yoldaki öküz misali duruyor.ne kornadan anlıyor ne sopadan.çekilse de kenara yolumuza devam etsek

İnanın sidarta artık akraba gibi olduk :) ...

aklıma geldikçe kalbime bir ağrı saplanıyor ve nefes aldırmıyor beni.. tek ders maliyet 3 tür giriyorum bu son hakkımdı.. çok çalıştım.. umarım olur .. yoksa dosyam yanacak ... heralde utanmıyorum ... düşündükçe gözlerim doluyor...

Allah korusun toparlayamam diye korkuyorum. işin ilginç yanı muhasebe departmanında üretim merkezindeyim. Sorandan usandım.

Allahım kurtar beni çok hayallerim vardı. Artık hayal kuramaz oldum :(

burada bir kaç arkadaştan birisiniz size yazmak istedim sadece biz kaldık sanırım :)

senin normalde 100 kere şu dersi vermen lazımdı ama şansına en kazık sınavlara denk geldin.hele ki son sınav,sınavdan ziyade meslek adaylarına hakaretti.ben maliyeti 90 la verdim ama bu sınava girseydim kesin kalırdım.tablo olumsuz da görünse denetimden 80 lik kağıtla 30 almış ve 30 luk kağıtla 65 almış biri olarak hocanın mecburen puanını bol tutması gerekecek.o yüzden kabuslar hayra çıkabilir karamsarlığa gerek yok.bol bol dua et başka yapacağın birşey yok şuan için

senin normalde 100 kere şu dersi vermen lazımdı ama şansına en kazık sınavlara denk geldin.hele ki son sınav,sınavdan ziyade meslek adaylarına hakaretti.ben maliyeti 90 la verdim ama bu sınava girseydim kesin kalırdım.tablo olumsuz da görünse denetimden 80 lik kağıtla 30 almış ve 30 luk kağıtla 65 almış biri olarak hocanın mecburen puanını bol tutması gerekecek.o yüzden kabuslar hayra çıkabilir karamsarlığa gerek yok.bol bol dua et başka yapacağın birşey yok şuan için

Haklısın anladığın için teşekkür ederim.. dua ediyorum. Hepimize :(

sınav tarihini erkene aldıkları için bence 29'undan önce açıklanma ihtimali var. bir umut :D

Arkadaşlar mümkünse ve fikri olan varsa komisyon hakkında bilgi almak istiyorum sizden...Ben 2013/3 te belgemi aldım fakat abim şimdi ilk kez girecek ve bizim dönemle şimdinin komisyonu aynımı ? değilse şimdiki komisyonun puanlaması nasıl acaba??? ( mesela bizim dönemde maliyet fin. tablolar çok çok kıttı ) yorumlarınızla yardımcı olursanız memnun kalırım....

senin normalde 100 kere şu dersi vermen lazımdı ama şansına en kazık sınavlara denk geldin.hele ki son sınav,sınavdan ziyade meslek adaylarına hakaretti.ben maliyeti 90 la verdim ama bu sınava girseydim kesin kalırdım.tablo olumsuz da görünse denetimden 80 lik kağıtla 30 almış ve 30 luk kağıtla 65 almış biri olarak hocanın mecburen puanını bol tutması gerekecek.o yüzden kabuslar hayra çıkabilir karamsarlığa gerek yok.bol bol dua et başka yapacağın birşey yok şuan için[/QUOTE

Kardeş söylediklerin bize moral oluyor umarım öyle olur teşekkürler

Valla bunaltıyorlar insanı 2 aydır öldük meraktan geçtik mi kaldık mı diye. İnşallah erken açıklarlar birkaç gün de olsa