açıklansın artık sınav sonuçlarıbekle bekle vakit kaybı
Sanırım finansal muhasebenin okunması biraz zahmetli.. hocalarıda anlamak lazım bazen... sabır kalmadı biliyorum ama elden ne gelirki başka..
umut dolu gelecek sonuçlar dileğiyle..
ne zorlu bir süreçmiş şu yeterliliği vermek hayatımın ortasında yoldaki öküz misali duruyor.ne kornadan anlıyor ne sopadan.çekilse de kenara yolumuza devam etsek
senin normalde 100 kere şu dersi vermen lazımdı ama şansına en kazık sınavlara denk geldin.hele ki son sınav,sınavdan ziyade meslek adaylarına hakaretti.ben maliyeti 90 la verdim ama bu sınava girseydim kesin kalırdım.tablo olumsuz da görünse denetimden 80 lik kağıtla 30 almış ve 30 luk kağıtla 65 almış biri olarak hocanın mecburen puanını bol tutması gerekecek.o yüzden kabuslar hayra çıkabilir karamsarlığa gerek yok.bol bol dua et başka yapacağın birşey yok şuan için
Keşke biraz erken açıklasalar
sınav tarihini erkene aldıkları için bence 29'undan önce açıklanma ihtimali var. bir umut![]()
senin normalde 100 kere şu dersi vermen lazımdı ama şansına en kazık sınavlara denk geldin.hele ki son sınav,sınavdan ziyade meslek adaylarına hakaretti.ben maliyeti 90 la verdim ama bu sınava girseydim kesin kalırdım.tablo olumsuz da görünse denetimden 80 lik kağıtla 30 almış ve 30 luk kağıtla 65 almış biri olarak hocanın mecburen puanını bol tutması gerekecek.o yüzden kabuslar hayra çıkabilir karamsarlığa gerek yok.bol bol dua et başka yapacağın birşey yok şuan için[/QUOTE
Kardeş söylediklerin bize moral oluyor umarım öyle olur teşekkürler
Odayla görüşen var mı acaba
bir arkadaş görüşmüş. 20sinden önce açıklanmaz demişler. beklemesi de zor oluyor zıkkımın.
20 mi sinden önce mi? yani bu hafta açıklanması gibi bir beklentimiz olmalı mı?
geçen sınavda verdikleri tarihten önce açıkladılar. tesmerin işi belli olmaz.