28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Bir de başkalarıyla başka bir şey konuşurken , kendini bir an da sınav sonucunu düşünürken buluveriyor insan.

Dün rüyamda bir kız' a telefon açıyorlardı; hatta adı da aylin birben di. Kızda yerinden sakin bir şekilde kalkıyor bitti bu iş diyordu. Hiç ümidim kalmadı artık benim ya, kalıcağımı hissediyorum inşallah herkes geçer.

tesmerle görüştüm, henüz komisyondan gelmedi gelmesini bekliyoruz,

bugün açıklanır mı diye sorunca da gelirse açıklayacağız dedi

ne komisyonmuş ...

Komisyon batmış durumda. Tesmer tepki almamak için topu komisyona atıyor sanırım. Bekle bekle yeter artık aciklayin...

o kadar beklettiler bugün dediler açıklamazlarsa pis söverim ve de bir hafta sonra girer bakarım artık.Geçersem ararlar zaten.

o kadar beklettiler bugün dediler açıklamazlarsa pis söverim ve de bir hafta sonra girer bakarım artık.Geçersem ararlar zaten.

bu bir meslek hastalığımız bırakamayız haftaya filan bakamayız geçsek bile sürekli yine tesmere sonuca bakarız doğru mu ya hakkaten geçtik mi die bu kadar paranoyak olduk..çağın yeni hastalığı :D

Yuh yani. Bu kadarıda emek sömürüsüne giriyor. İnsanlar o kadar emek verip iyi kötü birşey yapmaya çalışıyor. Sınav öncesi ve sınav sırasında çekilen streslerde cabası. Bu ne rahatlık ya! Komisyondan gelmedi ne demek ya!