28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Bu kadar heyecanın nedeni arkadaşın biri maliyet hocası kağıtları okurken yüksek not vericek v.s. demesiydi. Aldığım udyum bu yönde demişti. Umarım bol bol vermiştir.

Şu anda 392 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (49 kayıtlı ve 343 misafir)
Çok Yazık Şu Acziyetimize Bakın Bu Kadar İnsan Bir Gelecek İyi Yada Kötü Haberi Bekliyor

Forumda 400 kişi var. Bu 400 kişiden mutlaka birilerinin oda ile arası iyidir. Bırakın tesmeri, odanızı arayın, mümkünse başkana veya sekreterine ulaşın ve sonucu öğrenin.
Benim bir kavgam olduğu için arayamıyorum ama sizlerden mutlaka arayacaklar vardır. Kazananlar listesi sabah erkenden başkanların önüne gelir.

arkadaş!bu siteye bakana kadar 3-4 dersten kalacağımı düşündüğümden zerre kadar heyecanım yoktu...ne zaman buraya bakmaya başladım bi panik oldum bi panik oldum.Yürekten kutlarım sizi, hiç bi beklentim yokken benide heycanlandırdınız :) Şaka bi yana sonuçlarınız ne olursa olsun yüzünüz hep gülsün İnşallah. dünyanın sonu olmadığını unutmayalım...

Odada bankoda görevli birinin akrabası bizim şirkette şimdi arattım kıza. (İsmmmo)

Sonuçlar odaya gitmemiş. Öğleden sonra belki gelir dedi. Tam anlamıyla söylediği bu.

Hocam tek dersim maliyet ve bu sitede maliyeti bekleyen çok arkadaş var. Çok canımızı sıktı bu maliyet inşallah inşallah inşallah geçeriz.