28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Bekleme süresinin 6 aya inmesi para tuzağından başka bir şey değil. Süre nasıl olsa 6 ay düşüncesiyle bir çok kişi dosya yakmaya gidecek, yeni dosya açtıracak. Artı olarak tüm derslere girerek sıfırdan ders parası ödemesi de cabası. İlluminatinin oyunları bunların hepsi :)
Şaka bir yana inşallah güzel haberler güzel sonuçlar alırız hepimiz Cuma günü hürmetine, kendime ve hepinize bu bekleme sürecinde sabırlar diliyorum.

Bekleme süresinin 6 aya inmesi para tuzağından başka bir şey değil. Süre nasıl olsa 6 ay düşüncesiyle bir çok kişi dosya yakmaya gidecek, yeni dosya açtıracak. Artı olarak tüm derslere girerek sıfırdan ders parası ödemesi de cabası. İlluminatinin oyunları bunların hepsi :)
Şaka bir yana inşallah güzel haberler güzel sonuçlar alırız hepimiz Cuma günü hürmetine, kendime ve hepinize bu bekleme sürecinde sabırlar diliyorum.

hepsine katılıyorum.

Arkadaşlar tesmerin sitesinde, sınavların açıklanma tarihleri menüsünde 29 ağustos 2014 'te açıklanacaktır diye 1 aydan beri yazıyor
bugün açıklanacak arkadaşlar karamsar olmayın lütfenn herkese bol sabırlı bekleyişler

cuma namazına gittiler başkan ve üyeleri şimdi aramazlar belki cuma namazından sonra aramaya başlayabilirler. belkide geçersin esrasu umutsuzluğa kapılma :)

Arkadaşlar Face de biri "ARKADAŞLAR ARAMAYA BAŞLADILAR BİLGİNİZE..." diye not düşmüş istanbul smmm odasıymış başladı mı gerçekten :(

Arkadaşlar tesmerin sitesinde, sınavların açıklanma tarihleri menüsünde 29 ağustos 2014 'te açıklanacaktır diye 1 aydan beri yazıyor
bugün açıklanacak arkadaşlar karamsar olmayın lütfenn herkese bol sabırlı bekleyişler

ya evet neden bu kadar suçlar şekilde yorum yapılıyor anlamıyorum.bir bekleyin bakalım bugün açıklanmazsa o zaman telaşlanıp odaları veya tesmeri arayın bence.

inşallah silaynur bencede aramayı bıraksınsınlar çünkü arandım aranmadım endişesi insanı kalp krizinden götürüyor